Início » Nyheter » Math gåta: Bevisa att du är smart genom att lösa denna gåta!

Math gåta: Bevisa att du är smart genom att lösa denna gåta!

Denna gåta är ett bra sätt att utveckla din kreativitet och kritiska tänkande.

Detta test är perfekt om du vill arbeta med ditt minne och tålamod samtidigt som du ökar dina kunskaper i matematik. Det hjälper dig också att behålla ett skarpt sinne och öka ditt självförtroende. För att lösa detta pussel måste du vara snabb och ha god matematisk logik.

Presentation av den matematiska utmaningen

Dagens utmaning är att sätta din problemlösningsförmåga på prov. För detta är din uppgift att lösa denna gåta genom att hitta värdet av pumpa och kanel.

© Kenneenduro

För att få rätt resultat måste du tänka noga på tekniken som gör att du kan göra beräkningarna så enkelt som möjligt. Den här typen av utmaningar låter dig bland annat mäta dina mattekunskaper och testa din logik. Detta låter dig också veta om du lider av bristande uppmärksamhet eller inte. Därefter kan du fylla i dina luckor och ytterligare förbättra dina kunskaper och färdigheter.

Läs också  Den 7 september 2023. Merkurius går in i retrograd fas och påverkar kärlekslivet för tre astrologiska tecken

Svar på gåtan

Om du lyckades hitta rätt svar, grattis! Du är en av de smartaste människorna som finns. Du är även bra på matte och problemlösning. Tyvärr kan inte alla hitta lösningen på denna gåta. Här är svaren på detta test om du inte har lyckats slutföra det: – första raden: 30 +30 +10=70; – andra raden: 60-10=50; – tredje raden: 30 ×10 = 300. Tack vare dessa beräkningar kan vi därför härleda att pumpans värde är 30 och kanelens värde är 10.

© Kenneenduro

 

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!