Início » Nyheter » Math Riddle Test: Kommer du att snabbt kunna lösa denna ekvation?

Math Riddle Test: Kommer du att snabbt kunna lösa denna ekvation?

Om du vill behålla din logik och ditt minne, försök hitta lösningen på denna ekvation.

Dagens utmaning gäller mentala beräkningar och kräver därför stor uppmärksamhet. Det handlar om att hitta det exakta svaret på en ekvation på några sekunder. Innan du börjar, vet att många människor har misslyckats före dig, även om denna beräkning verkar lätt till en början. Om du är redo för den här utmaningen , gör dig bekväm och var redo att sätta din hjärna i arbete.

Hur fungerar detta test?

Dagens utmaning är ganska enkel. Allt du behöver göra är att hitta svaret på denna ekvation: 8×0 +5×2-3. För att göra detta måste du komma ihåg dina matematiklektioner. Du måste anta rätt strategi och använda logik för att övervinna denna gåta. Ta dig också tid att koncentrera dig på alla siffror och tecken som är involverade i operationen. Detta kommer att göra det lättare för dig att göra denna beräkning.

Läs också  Astrologer förutspår en stor omvälvning i kärlekslivet för tre stjärntecken den 17 oktober 2023!
© Kenneenduro

Varför gör denna typ av pussel?

Pusseltest ger många fördelar för både fysisk och mental hälsa. Faktum är att deras svårighet bidrar till att förbättra hjärnans kapacitet. Dessutom fångar den här typen av test uppmärksamhet och optimerar därför koncentrationsförmågan vilket är mycket användbart i studier och arbete. Det är också ett bra sätt att underhålla dig själv intelligent. Den här typen av spel hjälper därför till att minska vardagens stress och oro. Varför inte göra det till en ritual och ta några minuter om dagen för att göra en? Vissa spel är också designade för människor i alla åldrar. Både vuxna och barn kan anta utmaningen.

Svar: här är resultatet av denna operation

För att hitta rätt svar måste du gå vidare steg för steg. Kom ihåg från dina matematiklektioner: i en ekvation har multiplikation företräde framför addition och subtraktion. Du måste börja med att beräkna 8×0 och 5×2. Detta resulterar i 0+10-3. Bara 10-3 kvar. Rätt svar är därför 7.

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta det söta som gömmer sig bland dessa element?
© Kenneenduro

Grattis om du har hittat lösningen på den matematiska gåtan. Du är duktig på beräkningar. Majoriteten av människor som försökte genomföra utmaningen lyckades inte. Det visar också att du är en omtänksam person som lägger stor vikt vid små detaljer. Å andra sidan, om du misslyckades kan du alltid spela igen genom att konsultera vår hemsida. Olika spel väntar dig där. Glöm inte att dela detta spel på nätverk. Dina vänner och familjemedlemmar kan delta. Så, vem kan lösa gåtan på rekordtid?

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!