Início » Nyheter » Maximal västlig förlängning av Venus den 23 oktober 2023: Inverkan på kärlek och skönhet för tre astrologiska tecken

Maximal västlig förlängning av Venus den 23 oktober 2023: Inverkan på kärlek och skönhet för tre astrologiska tecken

Kosmisk upplysning, synkronicitetsvarning och galaktiska vändningar, förbered dig på att överträffa möjligheterna och utmaningarna på denna speciella dag den 23 oktober 2023, med de 3 djupa och oförutsedda fakta som lovar att vända upp och ner på ditt öde.

Må stjärnorna vara din guide när vi går in i en stor och fascinerande himmelsk rörelse. Den 23 oktober 2023 kommer Venus, den romerska kärlekens och skönhetens gudinna, att nå maximal västerländsk förlängning, en händelse som säkerligen kommer att skapa vågor i det stora kosmiska havet. Tre speciella astrologiska tecken kommer att finnas i hjärtat av denna astrala efterklang, med effekter som kommer att ha en betydande inverkan på deras kärleksliv. Förbered dig på att bli överraskad, förvånad och kanske lite skakad, för denna händelse kan mycket väl vara katalysatorn för betydande och djupgående omvandlingar.

1. Oxen: Rotad kärlek

För Oxen kan den västerländska utvidgningen av Venus innebära djup grund i befintliga relationer. Eftersom Oxen styrs av Venus, kan denna stora stjärnrörelse leda till en återfödelse av kärlek för dem som är födda under detta tecken. Känslor som tidigare var dolda kunde dyka upp till ytan, vilket ger en möjlighet att bearbeta och gå bortom dem. Det är en tid att stärka engagemang och tillit, att knyta ett starkare och mer bestående kärleksband.

Läs också  Kosmisk händelse av sällsynt intensitet den 8 december 2023: Stjärnornas kärleksdans för dessa zodiakens tecken

2. Vågen: Förnyad kärleksdynamik

För Vågen , ett annat tecken som styrs av Venus, kan denna händelse ge förnyad kärleksdynamik. Vågen är känd för sin önskan om harmoni och fred, och västerländsk utvidgning Venus kan förstärka dessa egenskaper. Detta kan resultera i större empati mot sin partner, mer uppmärksamt lyssnande och upprättandet av en mer balanserad dynamik i deras relation. Kärleken kunde blomma ut på ett mer mildt och harmoniskt sätt.

3. Skorpion: Upptäckten av en intensiv passion

För Scorpio , ett djupt passionerat vattentecken, kan denna planetariska händelse leda till en intensiv upptäckt av en ny kärlek eller återuppväcka en befintlig passion. Skorpioner kan uppleva starkare och djupare känslor än någonsin tidigare, öppna sig för kärlek på ett mer sårbart, men också mer autentiskt sätt. Kosmos, med sina oändliga rörelser och djupa förbindelser, ger oss en chans att förstå vår egen väg av kärlek och relation. Den 23 oktober 2023 kan bli en dag av stor omvandling för Oxen, Vågen och Skorpionen. Men kom ihåg att varje dag är en ny möjlighet till kärlek och anslutning, oavsett stjärnornas position. Med det , må stjärnorna fortsätta att vara din guide genom kärlekens och livets mysterier. Och glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner och nära och kära så att de också kan vägledas av stjärnorna. Och det bästa av allt, kom tillbaka varje dag för fler astrologiska prognoser och inspiration som hjälper dig att navigera i din personliga kosmiska resa.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria