Início » Nyheter » Mystisk dyk in i kosmos: Astrologiska förutsägelser och tarotläsning för 22 september 2023

Mystisk dyk in i kosmos: Astrologiska förutsägelser och tarotläsning för 22 september 2023

Godmorgon kära vän ! Låt mig ta dig i handen för ett fascinerande kosmiskt dyk som kommer att belysa din framtid den 22 september 2023, ett äventyr fyllt av mystik och fullt av häpnadsväckande förutsägelser. Du är redo ? Låt oss gå !

Välkommen till dig, kära älskade av kosmos, i denna nya session av astrologiska förutsägelser där vi utforskar den 22 september 2023 genom den mystiska tarotläsningen. En förfäderlig tradition som kombinerar psykologi, andlighet och spådom, tarot är mycket mer än ett enkelt kortspel. Det är en spegel av själen, ett fönster öppet för möjligheter, en andlig vägledare som spåras av stjärnorna. Tarot låter oss navigera genom energierna som omger oss och påverkar oss varje dag. Den avslöjar de trender, utmaningar och möjligheter som den astrala konfigurationen den 22 september 2023 har i beredskap för oss. Taroten fungerar som en kanal, en bro mellan det synliga och det osynliga, och avslöjar kosmos finesser i vår jordiska verklighet. Den här speciella dagen den 22 september 2023 kommer den dominerande energin att vara månen, detta symboliska kort för intuitivt medvetande och drömmarnas värld. Under dess inflytande inbjuder universum oss till introspektion och förbindelse med vårt djupaste väsen. Det är en bra tid att utforska våra dolda känslor, våra rädslor och våra mest intima önskningar. Samtidigt kommer inflytandet från King of Wands också att vara starkt denna dag. Detta kort antyder en dynamik av handling, passion och beslutsamhet. Det inspirerar det mod som behövs för att förverkliga våra drömmar och ambitioner. Varje kort är dock inte ett fast öde utan snarare en trend, en möjlighet bland många andra. Vår fria vilja förblir vår största kraft. Så låt oss tillsammans utforska vad taroten har att avslöja för oss för detta datum. Förbered dig på att gräva djupt i dig själv och lysa upp de mörka områdena med stjärnljus.

Läs också  Framgångens hemligheter som avslöjas för dessa tre astrologiska tecken: förbered dig på att se ditt öde förändras!

1. Väduren – Världen

Den 22 september 2023, kära Vädur, är ditt kort världen . Detta kort tillkännager en period av fullständighet och prestation. Kanske är det slutet på en cykel i ditt liv, ett förverkligande av dina ambitioner och önskningar. Var redo att välkomna nya möjligheter med entusiasm.

2. Oxen – Stjärnan

Kära Oxe, din energi för dagen förkroppsligas av stjärnkortet . Det betyder att du är på hoppets och optimismens väg. Taroten inbjuder dig att tro på framtiden och att tro på dina drömmar.

3. Tvillingarna – Eremiten

Kära Tvillingar, den 22 september 2023 guidar Eremitkortet dig mot introspektion och kontemplation. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka, reflektera över din resa och överväga framtiden klokt.

4. Cancer – Älskare

Kära Kräftan, på denna speciella dag dominerar kärlekens kort. Det indikerar en period av kärlek, harmoni och förening. Viktiga val när det gäller nära relationer kan dyka upp.

Läs också  Astrologiska förutsägelser 2 oktober 2023: Jupiter retrograd och zmorös påverkan på tre astrologiska tecken

5. Leo – Påven

Kära Leo, ditt kort för dagen är påven . Det betyder visdom, andlighet och kunskap. Du uppmuntras att söka svar på dina frågor internt.

6. Jungfrun – Kejsaren

Kära Jungfru, ditt tarotkort för denna dag är kejsaren . Det representerar auktoritet, struktur och solid grund. Du kan bli uppmanad att fatta viktiga beslut.

7. Vågen – Rättvisa

Kära Våg, ditt kort för dagen är rättvisa . Detta återspeglar balans, sanning och rättvisa. Tidigare handlingar kan få betydande konsekvenser idag.

8. Skorpionen – Djävulen

Kära skorpion, djävulen är ditt dagens kort. Detta tyder på en intern kamp med dina önskningar och rädslor. Kom ihåg att du har kraften att övervinna alla utmaningar.

9. Skytten – Lyckohjulet

Kära skytt, ditt tarotkort är lyckohjulet . Detta tyder på att förändring är på väg. Var redo för nya möjligheter.

Läs också  Logisk test: Mät din IQ genom att välja rätt kopp kaffe!

10. Stenbocken – Vagnen

Kära Stenbocken, ditt kort för dagen är vagnen . Det tillkännager en period av ansträngning och framsteg. Dina ansträngningar kommer att krönas med framgång.

11. Vattumannen – Temperance

Kära Vattuman, ditt tarotkort är nykterhet . Det symboliserar balans, tålamod och harmoni. Lita på universums synkronitet.

12. Fiskarna – Dom

Kära Fiskar, ditt kort för dagen är domen . Detta kort inbjuder dig till reflektion och andligt uppvaknande. De förväntade avslöjandena kan äntligen dyka upp. Detta är vad korten avslöjar för den 22 september 2023. Kom ihåg att tarot är en guide, inte en mening. Din kraft ligger i din fria vilja. Kom tillbaka imorgon för att utforska dagens nya energier genom tarot. Om detta meddelande berörde dig, tveka inte att dela det med dina nära och kära.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria