Início » Nyheter » Observationstest: Har du ett öga för detaljer? Om så är fallet kommer du inte att ha några problem med att hitta antalet valar på den här bilden.

Observationstest: Har du ett öga för detaljer? Om så är fallet kommer du inte att ha några problem med att hitta antalet valar på den här bilden.

Avsett för de mest noggranna, är detta visuella test idealiskt för att ta reda på om du har goda observationsförmåga.

Observationstester är perfekta för att testa din koncentration och snabbhet när du löser en utmaning. De låter dig också kontrollera om du kan behålla din uppmärksamhet under lång tid. Dessa spel låter dig också bedöma din förmåga att upptäcka en viss detalj. Här är en perfekt utmaning för det!

Observationstest: « Hur många valar finns på den här bilden? »

På den här bilden ser du flera valar. Målet med spelet är att hitta det totala antalet. För att göra detta måste du räkna dem, men det är inte allt. Vissa valar gömmer sig och är ganska svåra att hitta. Om du har hökögon har du inga svårigheter att upptäcka dem.

© Kenneenduro

För att hitta dem måste du noggrant undersöka bilden. Ta dig tid att observera varje val. Ingen detalj får glömmas bort. Det här observationstestet är inte bara roligt, det låter dig också arbeta med din uppmärksamhet på detaljer och din syn. Några minuter räcker för att göra detta test. Här är något som håller dig sysselsatt under morgonrasten.

Läs också  Logisk utmaning: Testa dina kognitiva färdigheter och hitta den 4-siffriga koden på under 35 sekunder!

Lösningen

Du kommer förmodligen att märka att det finns valar i olika storlekar. Detta gör det lite svårare. De mindre försöker gömma sig bland de större. Gör inga misstag, andra kan också gömma sig på mer subtila sätt. Tricket är att upptäcka vattnet som forsar från varje vals blåshål. Eftersom blått kontrasterar mot grått är det lättare att hitta de valar som är bäst gömda. Om du lyckades hitta alla 15 valarna på bilden är du ett geni och du har ett skarpt öga för observation. Det bevisar också att du fortfarande har god syn och utmärkt analytisk förmåga. Dessutom, om du fortsätter att möta utmaningar som denna, kommer du att kunna öka dina förmågor.

© Kenneenduro

Om du tvärtom misslyckades spelar det ingen roll. Detta test är svårt. För att inte tala om att du alltid kommer att ha möjligheten att börja om och ta din revansch när du vill. Vill du anta andra utmaningar? Tveka inte att konsultera vår hemsida. Det finns ingen brist på roliga spel för alla åldrar för att underhålla dig. Detta kommer också att ge dig möjlighet att utveckla dina observationsförmåga som är mycket användbara i ditt dagliga liv. Dessutom kan de flesta syntester göras med familj eller vänner.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!