Início » Nyheter » Observationstest: Om du har ögon som ett lodjur, var är då siffran 86?

Observationstest: Om du har ögon som ett lodjur, var är då siffran 86?

Testa din uppfattningsförmåga genom att lösa detta pussel.

Gillar du visuella utmaningar ? Då kommer du att älska dagens utmaning. Detta pussel kommer att testa hur noggrann du är. För att lösa det ska du titta noga på bilden nedan och hitta inkräktaren. Detta pussel är tidsbestämt, så du måste vara snabb, vilket bara är möjligt om du koncentrerar dig så hårt du kan. Läs nästa stycke för regler och tips om hur du lägger pusslet

© Kennelenduro

Hur klarar du detta perceptionstest?

Titta på bilden nedan. Vid första anblicken ser du bara siffrorna 85. Men det finns en inkräktare som du måste lokalisera på 15 sekunder: nummer 86. Denna utmaning kräver mycket koncentration, så du måste komma bort från alla källor till distraktion. Dessutom måste du vara metodisk, annars förlorar du tid. Kom ihåg att analysera bilden noggrant och kontrollera varje rad och kolumn.

Läs också  IQ-gåta: hitta skillnaderna mellan de två bilderna och mät din IQ

Vilka är de goda skälen till att göra detta visuella test?

Denna utmaning kan hjälpa dig att förbättra din observationsförmåga. Ju oftare du lägger den här typen av pussel, desto bättre blir du på att observera de minsta detaljerna. Det är en egenskap som du kan ha nytta av i ditt dagliga liv. Dessutom är det här pusslet som ett spel. Genom att försöka hitta inkräktaren kommer du att uppleva lite distraktion och avkoppling. Det är ett sätt att komma bort från stress. Har du försökt lösa denna gåta? Kontrollera ditt svar i nästa stycke.

Svar: här är var du hittar numret 86

Många internetanvändare kan inte hitta numret 86. Anledningen är att deras metod inte är effektiv. Om du hade valt den teknik som nämns i ett av styckena ovan skulle du säkert ha sett att inkräktaren befinner sig i skärningspunkten mellan den näst sista raden och den sista kolumnen.

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta exakt hur många bävrar som finns i bilden på 30 sekunder?
© Kennelenduro

Grattis om du har lyckats hitta talet 86 på mindre än 15 sekunder! Detta bevisar att du har god observationsförmåga, eftersom bara en fjärdedel av de Internetanvändare som deltog i detta pussel lyckades lösa det. Du kan använda och förbättra denna kvalitet i allt du gör. För dem som misslyckades finns det andra tester på vår webbplats. Om du har tid kan du försöka lösa dem för att vänja din hjärna vid dem och förbättra din uppfattningsförmåga. Ge din familj och dina vänner chansen att anta denna utmaning genom att dela den på dina sociala nätverk .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!