Início » Nyheter » Ögontest: Hitta ansikten som skiljer sig från de andra på den här bilden på mindre än 60 sekunder

Ögontest: Hitta ansikten som skiljer sig från de andra på den här bilden på mindre än 60 sekunder

Är du en fysionom och kan du upptäcka sorgsna ansikten i den här bilden?

Välkommen till detta syntest som kommer att testa dina observationsförmåga. Skulle du kunna övervinna en unik utmaning ? Se bara ansiktena som sticker ut. Dessa har ett annat uttryck än de andra glada ansiktena i serien. Förbered dig på att skärpa dina sinnen genom att hitta inkräktaren på mindre än 60 sekunder.

Ett stimulerande spel

Du behöver dina observationsförmåga för att klara detta syntest. Här har du en rad leende ansikten, alla identiska vid första anblicken, förutom två som har olika uttryck. Det här testet är utformat för att träna din förmåga att upptäcka detaljer och mäta din förmåga att visualisera ansiktsuttryck.

© Kenneenduro

Hur spelar man det här spelet?

För att lyckas i detta enkla spel måste du fokusera på uttrycken i varje ansikte. Kontrollera detaljer som ögon, leenden och andra funktioner för att upptäcka den subtila skillnaden. Leta efter ledtrådar som beskriver ett sorgset ansikte. Läpparnas krökning och ögonlutningen, till exempel, ger dig bra ledtrådar. Kom ihåg att det är ett sorgligt ansikte som måste upptäckas.

Läs också  27 september 2023: Upptäck ditt kosmiska öde tack vare vår unika tarotläsning!

Lösning

Grattis om du lyckades upptäcka de ledsna ansiktena bland de glada minerna! Din förmåga att upptäcka subtila skillnader visar att din känsla för observation är exceptionell. Har du inte lyckats hitta de olika ansiktena, oroa dig inte, vi ger dig svaret i bilder. Fortsätt att förfina dina visuella färdigheter och träna din uppfattning genom att ta dig an nya och spännande utmaningar. © Kenneenduro[/caption ] Överväg att dela detta ögontest på sociala medier för att utmana dina vänner och familjemedlemmar. Det här spelet kan spelas av alla, även de yngsta.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!