Início » Nyheter » Påverkan av Jupiter retrograd på kärlek: Påverkan på stjärntecknen den 25 oktober 2023

Påverkan av Jupiter retrograd på kärlek: Påverkan på stjärntecknen den 25 oktober 2023

Dyk ner i hjärtat av de planetära omvälvningarna den 25 oktober 2023 och upptäck de 3 stora händelserna som lämnade hela universum mållöst. Spänn fast säkerhetsbältena, det kommer att bli ett spännande äventyr!

När stjärnorna verkar dansa till rytmen av en himmelsk melodi, avslöjas astrologins magi för oss. Den 25 oktober 2023 kommer Jupiter, den stora mästaren av tur och expansion, att ta ett steg bakåt, ett fenomen som kallas retrograd.

Denna retrograd, även om den är tillfällig, kommer att skaka om universum på ett betydande sätt. Tre distinkta tecken i zodiaken kommer att påverkas direkt av denna kosmiska rörelse och känna en betydande inverkan på deras kärleksliv.

Känslorna kommer att vara i uppror, val kommer att ifrågasättas och nya horisonter kan öppna sig. Gör dig redo, för kosmos är på väg att spela sin vackraste kärlekssymfoni.

Väduren

Väduren styrs av Mars, planeten för handling och beslutsamhet, och är ett eldigt tecken som alltid törstar efter nya äventyr. Med Jupiter retrograd, denna dag den 25 oktober 2023, kommer Väduren att möta en stor ommöblering i sina kärleksliv.

Läs också  Visuellt test: kan du hitta hammaren på 5 sekunder?

Denna kosmiska rörelse kan driva infödda i detta tecken att ompröva sina nuvarande relationer eller utforska nya romantiska möjligheter. Osäkerheter kan uppstå, men Väduren har styrkan att övervinna dem och komma ut starkare och mer motståndskraftiga.

Skyttar

Som ett eldtecken som styrs av Jupiter själv, kommer Skytten att bli särskilt varnad av denna retrograd. Den 25 oktober 2023 kan utmana Skyttens syn på kärlek.

De kan komma att konfrontera dolda sanningar eller återuppliva lågor från det förflutna. Känslomässig turbulens kommer sannolikt att vara stark, men när stormen har passerat är en ny jämvikt möjlig.

Fiskarna

Fiskarna styrs av Neptunus, drömmarnas och intuitionens planet, och är ett vattentecken som är känt för sin förmåga att navigera i oroliga vatten med elegans.

När Jupiter retrograderar den 25 oktober 2023, kan Fiskarna känna att deras kärleksliv går in i en övergångsfas. Latenta känslor kan komma upp till ytan eller beslut kan fattas.

Läs också  Jupiter retrograd den 30 november 2023: Kärlekens inverkan på dessa stjärntecken

Trots osäkerheten har Fiskarna förmågan att vända dessa utmaningar till möjligheter. Det är viktigt att komma ihåg att ingenting är hugget i sten inom astrologin. Dessa prognoser är till för att vägleda oss, inte för att begränsa oss.

Så välkomna denna period av Jupiter retrograd med ett öppet sinne och nyfikenhet. Vem vet, du kanske blir förvånad över vad universum har i beredskap för dig.

Dela denna artikel med dina vänner, familj och nära och kära så att de också kan förbereda sig för effekterna av denna Jupiter retrograd på deras kärleksliv.

Kom tillbaka dagligen för fler astrologiska prognoser och låt stjärnorna vägleda dig på din resa genom universum.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria