Início » Nyheter » Perceptionstest: Skulle du kunna lokalisera siffran 48 på mindre än 15 sekunder?

Perceptionstest: Skulle du kunna lokalisera siffran 48 på mindre än 15 sekunder?

Om du gillar visuella utmaningar är du mer än välkommen.

Dagens utmaning kommer att stimulera din observationsförmåga. Bilden nedan visar en optisk illusion. Den är så svår att bara de med örnögon kan lösa den. Nu är det dags att ta reda på hur noggrann du är. Vill du anta utmaningen ?

Hur går du tillväga för att göra detta visuella test?

Du har en tabell full med siffror framför dig. Vid första anblicken kanske du tror att det bara innehåller siffrorna 43. Men mellan dem finns siffran 48 . Det är upp till dig att hitta den på mindre än 15 sekunder.

© Kennelenduro

För att göra detta ska du hålla dig borta från allt som kan distrahera dig. Denna utmaning kräver mycket koncentration och uppmärksamhet, så det är bäst att gå någonstans där det är tyst. På så sätt har du alla chanser att hitta målet på så kort tid som möjligt. För att ta reda på mer om fördelarna med denna visuella utmaning, gå till nästa stycke.

Läs också  Matteutmaning: Testa din intelligens genom att lösa detta test på under 10 sekunder.

Varför lösa det här pusslet?

Att lösa detta pussel kan öka ditt självförtroende. Det faktum att du har klarat utmaningarna ger dig en känsla av inre tillfredsställelse. Att lösa detta pussel ger dig dessutom möjlighet att utföra en underhållande och avkopplande aktivitet. Detta är viktigt för att förbättra din kreativitet. Det är också viktigt för ditt mentala välbefinnande. Så att du kan vara mer produktiv i allt du gör.

Svar: här är var nummer 48 är dolt

Siffran 48 är placerad i skärningspunkten mellan den 11:e raden och den 3:e kolumnen. Det är inte lätt att hitta. Om du har analyserat bilden noggrant, rad för rad, kommer du att ha hittat det. Så, har du valt den här metoden för att hitta målet i tid?

Läs också  Visuell utmaning: Kan du identifiera var äpplet är på det här fotot av papegojor?
© Kennelenduro

Om du har hittat nummer 48 på mindre än 15 sekunder, grattis! Detta pussel är så svårt. Statistiskt sett lyckas bara en fjärdedel av Internetanvändarna lösa det. Tack vare dina örnögon har du lyckats, vilket visar din förmåga att uppmärksamma minsta detalj. Å andra sidan, om du misslyckades, är det ingen stor sak. Det finns andra observationstester på vår webbplats och du kan försöka lösa dem om du är intresserad. Om du gillar det här pusslet kan du dela det med dina vänner och familj via sociala nätverk så att de också kan bedöma sina uppfattningsnivåer .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!