Início » Nyheter » Personlighetstest: Vad ser du först? Detta avslöjar graden av uthållighet hos dig

Personlighetstest: Vad ser du först? Detta avslöjar graden av uthållighet hos dig

Personlighetstester kan vara ett underhållande och intressant sätt att lära känna sig själv och bättre förstå sina egna kvaliteter och brister.

De kan hjälpa oss att få en bättre uppfattning om vad som driver oss och fördjupa oss i vårt psyke. Ett särskilt personlighetstest som du kan prova är ”Vad ser du först”-testet.

Detta test kan ge dig en indikation på vilken grad av uthållighet som ligger latent i dig. Det består av ett antal bilder som representerar olika sinnestillstånd, och varje bild hänvisar till en annan aspekt av din personlighet.

Genom att titta noga på bilden kan du avgöra vilken del som är den första som fångar din uppmärksamhet.

© Kennelenduro

Upptäck din uthållighet genom att se Monalisa först

Om du är någon som såg Monalisa först, säger det mycket om din uthållighet. Det är säkert att du är en person som tar saker på den ljusa sidan och ser de positiva möjligheterna.

Du har en optimistisk syn på livet och du är redo att anta utmaningar. Du tror djupt att allt är möjligt och att kompromisser är möjliga. Du närmar dig alla situationer på ett positivt sätt och du är väldigt uthållig i att nå dina mål.

Läs också  Astrologi avslöjar vad hösten 2023 har i beredskap för Stenbocken

Upptäck din uthållighet genom att träffa en man först

Om en man var det första du lade märke till kan det betyda flera saker om din uthållighet. Du är förmodligen en person som anstränger dig hårt för att uppnå dina mål.

Du ger inte upp lätt och är villig att arbeta hårt för att få det du vill. Samtidigt kan du vara väldigt ärlig och direkt, och visa orubblig självdisciplin.

Upptäck din uthållighet genom att träffa en kvinna först

Om en kvinna var det första att fånga ditt öga så visar det hur ihärdig du är.

Du är någon som kan åstadkomma saker tack vare din positiva attityd och ditt självförtroende. Ditt öppna sinne är också mycket användbart för att lösa svåra problem och uppnå viktiga mål.

Upptäck din uthållighet genom att se en blomma först

Om en blomma var det första du lade märke till, antyder det att du är en mycket ihärdig person.

Läs också  Dyk in i det okända: Tarot astrologisk prognos för en omvälvande dag den 24 oktober 2023

Du har alltid ett öppet sinne och letar alltid efter positiva lösningar på de problem du möter. Dessutom vet du hur du hittar tid att njuta av de små sakerna som gör livet vackrare.

Visste du? Michael Balint och hans verk

Michael Balint var en berömd ungersk psykoanalytiker, känd för sitt arbete med primär narcissism. Född 1896 i Budapest, studerade han medicin vid universitetet i sin hemstad och tog examen 1920.

Han började analysera efter att ha lyssnat på en föreläsning av Sigmund Freud 1922. Från 1927 började han arbeta med Melanie Klein, en brittisk psykoanalytiker, och blev en aktiv medlem av den brittiska psykoanalytiska rörelsen.

1937 flyttade han till London och började hålla föreläsningar och seminarier om psykoanalys. Han är känd för att utveckla teorin om primär narcissism som säger att patienter har ett grundläggande behov av att bli älskade och accepterade av sina föräldrar eller föräldrafigurer.

Läs också  Visuellt test: En klocka har gömts bland alla blommor. Tror du att du kommer att kunna hitta den?

Michael Balint utvecklade också en metod som kallas gruppterapi, som går ut på att ta med flera patienter så att de kan prata med varandra och dela med sig av sina erfarenheter. Denna metod blev mycket populär bland psykoterapeuter och används än idag i stödgrupper.

Visste du ? En anekdot relaterad till Michael Balints arbete är att han var den första psykoanalytikern som anammade gruppinställningen till terapi. Ja, 1939 studerade han hur grupper kan vara till hjälp för att förstå hur patienters psykologiska processer fungerar och hur detta kan bidra till deras tillfrisknande.

Michael Balint är krediterad för att ha revolutionerat sättet vi har gjort terapi i över 80 år gammal.

Vi hoppas att det här personlighetstestet har roat dig och avslöjat graden av uthållighet som vilar i dig.

Glöm inte att dela detta test med dina vänner och kom tillbaka imorgon för ett nytt test! Ta hand om dig och vi ses i morgon.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!