Início » Nyheter » Rat, Dragon, Rooster: Din lyckliga vecka tack vare kinesisk astrologi – Prognoser från 30 oktober till 5 november 2023!

Rat, Dragon, Rooster: Din lyckliga vecka tack vare kinesisk astrologi – Prognoser från 30 oktober till 5 november 2023!

Välkommen, mina kära astroentusiaster, när vi förbereder oss för att börja veckan 30 oktober till 5 november 2023. Som vanligt är följande förutsägelser hämtade från den uråldriga visdomen i I Ching, eller Förändringarnas bok, som vägleder vår läsning av universums kosmiska vibrationer. Så gör dig redo att ta emot råd och förutsägelser om kinesisk astrologi för den här veckan. Den kommande veckan kommer till stor del att påverkas av övergången från vatten till träenergi, som symboliserar en tid av övergång, tillväxt och förnyelse. Detta öppnar vägen för oväntade möjligheter, trevliga överraskningar och en allmän ökning av tur. För vissa tecken kan detta innebära karriärframsteg eller ekonomiska möjligheter. För andra kan det leda till positiv relationsutveckling eller en återgång till hälsa. Särskilt tre tecken kommer att gynnas exceptionellt av denna påverkan. Råttan, draken och tuppen kommer att uppleva en exceptionell vecka när det gäller tur. Råttan kanske hittar nyckeln till att låsa upp en ny karriärmöjlighet; draken kan finna sig själv inför en lönsam investeringsmöjlighet; medan tuppen kunde se en märkbar förbättring i sina mellanmänskliga relationer. Men som alltid är det viktigt att komma ihåg att tur bara är en del av ekvationen. Din attityd och dina handlingar avgör också hur dessa kosmiska energier kommer att manifestera sig i ditt liv. Så håll dig positiv, håll dig öppen och var redo att ta vara på möjligheter när de dyker upp. I de följande avsnitten ska vi titta närmare på vad den här veckan har i beredskap för varje kinesiskt stjärntecken. Förbered dig på att välkomna den här veckans kosmiska vibrationer och navigera framgångsrikt i tur och möjligheter.

Läs också  Upptäck de kinesiska astrologiska prognoserna för veckan: Tupp, Råtta och Tiger, din lycka kommer att lysa under påverkan av I Ching Hexagram!

Råttan (födelseår: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Råttvänner, förbered dig för en otroligt spännande och potentiell vecka. Skiftet från vattenenergi till träenergi medför en stor övergång i ditt liv. Det betyder att en karriärmöjlighet som du kanske har lagt på sparlåga plötsligt kan bli olåst. Så var uppmärksam på de möjligheter som dyker upp för dig. Genom att hålla ett öppet sinne och en positiv attityd kommer du att kunna ta ett exceptionellt steg i din karriär.

Draken (födelseår: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Kära drakar, ditt tecken kommer att uppleva en betydande ökning av ekonomisk tur . Med övergången från vatten till träenergi kan du ställas inför en oväntad och fördelaktig ekonomisk situation. Detta kan resultera i en lönsam investeringsmöjlighet som du inte bör missa. Ta kloka beslut och din ekonomiska situation kan nå nya höjder.

Läs också  Hur blir man av med vägglöss?

The Rooster (födelseår: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Kära tuppar, denna vecka kommer att präglas av en förnyelse av dina relationer . Att byta från vattenenergi till träenergi kommer att ge dig en märkbar förbättring av dina mellanmänskliga relationer. Du kommer att märka en betydande förbättring i den relationella sidan av ditt liv. Så håll dig öppen för andra och olika situationer, detta kan leda till starkare och mer givande relationer.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria