Início » Nyheter » Skillnadsspel: Är du snabb nog att hitta de 3 skillnaderna i dessa två bilder?

Skillnadsspel: Är du snabb nog att hitta de 3 skillnaderna i dessa två bilder?

Testa din hastighet med detta spel med 3 fel genom att hitta skillnaderna på mindre än 45 sekunder.

För att testa observationsförmåga och koncentration är detta skillnadstest idealiskt. I den här bilden är skillnaderna uppenbara. Men bara ett fåtal människor hittar dem. Kommer du att klara denna utmaning ?

Skillnaden spel i detalj

Skillnadstestet består av att hitta de 3 skillnaderna på de 2 bilderna som presenteras. Söktiden är begränsad. Du måste upptäcka dem på mindre än 45 sekunder.

© Kenneenduro

Tack vare detta test kommer du att testa din känsla för uppmärksamhet och detaljer. Detta är en övning som hjälper till att stärka förmågan att observera även de minsta sakerna. Målet med det här spelet är att hitta felen före tidsgränsen.

Bilddetaljer

De två bilderna föreställer en liten pojke klädd i vitt. Han står framför en byggnad och ställer en fråga till sig själv. Vid första anblicken är bilderna lika på alla sätt, men vid närmare granskning finns det verkligen skillnader mellan de två.

Läs också  Syntest: Kan du hitta siffran 311 på 15 sekunder?

Vilka är skillnaderna?

Om du efter 45 sekunder har hittat följande skillnader: hans mun, trädet bakom handen och den saknade blomman, har du klarat testet. Bra gjort !

© Kenneenduro

Du har en bra känsla för observation och din visuella uppfattning är utmärkt. Du har pigghet och god koncentrationsförmåga. Om du misslyckades spelar det ingen roll. Du kan alltid träna skillnadsspelen på vår hemsida.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!