Início » Nyheter » Stor astral händelse den 18 oktober 2023 – Påverkan på kärleken för tre specifika astrologiska tecken

Stor astral händelse den 18 oktober 2023 – Påverkan på kärleken för tre specifika astrologiska tecken

Oavsett vad stjärnorna har i beredskap för dig, kommer denna guide att hjälpa dig att navigera de stora händelserna framöver med tillförsikt. Beväpna dig med kunskap och bli herre över ditt öde!

Universum, i sin oändliga visdom, väver ständigt en himmelsk balett som påverkar våra liv på mystiska och ofta oförutsägbara sätt. Den 18 oktober 2023 är en stor astral händelse planerad – Månen, vår känslomässiga guide, rör sig närmare Antares, stjärnan för mod och utmaning, medan toppen av Geminid Epsilons, ett bländande meteorregn, rasar över natthimlen.

Dessa kombinerade fenomen kommer att skapa en våg av astrologisk energi som på ett djupgående sätt kommer att påverka kärleksområdena för tre specifika tecken. Gör dig redo för en dag av transformation och uppvaknande av känslor som du aldrig har upplevt tidigare.

Skorpion

Tecknet Skorpionen, styrt av Mars, är tecknet på passion och intensitet. När månen närmar sig Antares kommer energin av tapperhet och trots att kännas särskilt av skorpioner, vilket utlöser en våg av starka känslor.

Läs också 

Peak Geminid Epsilons kommer att accentuera denna energi och skapa ett perfekt klimat för ivrig och passionerad kärlek. Skorpioner kunde uppleva ögonblick av intensiv passion och även återknyta kontakten med en gammal låga.

Tvillingarna

För tecknet på Tvillingarna kommer denna astrala händelse att vara särskilt känslomässig. Deras härskande planet, Merkurius, gynnar uttryck och kommunikation. Antares inflytande, i kombination med månens närhet, kunde få Tvillingarna att uttrycka sina känslor mer fritt än vanligt.

Dessutom kommer toppen av Geminid Epsilon att stimulera deras bördiga fantasi, vilket kan leda till spontana kärleksförklaringar eller oväntade romantiska gester.

Cancer

Styrd av månen själv kommer de som är födda under cancers tecken att känna en avsevärd ökning av sin känslomässiga känslighet. Närheten mellan månen och Antares kommer att öka deras mod att uttrycka sina känslor, vilket tillåter en öppning av hjärtat till oöverträffade nivåer.

Läs också  Hur förvarar du din strykbräda?

Med Geminid Epsilons topp kommer de att känna sig mer anslutna till sina partners, och förvandla sin kärlek till en mycket djupare och mer andlig upplevelse. Dessa underbara himmelska linjer är här för att hjälpa dig att navigera i kärlekens rike. Dra nytta av denna dag för att öppna dig för de oändliga möjligheter som livet erbjuder.

Glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner och nära och kära. Fortsätt att besöka vår sida varje dag för fler astrologiska prognoser baserade på stjärnornas rörelse.

Kom ihåg att universum alltid har en plan för oss, och den planen avslöjas varje dag genom stjärnornas språk.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria