Início » Nyheter » Stora himlafenomen den 20 september 2023: Jupiters retrograda dans och dess inverkan på kärleken för tre stjärntecken

Stora himlafenomen den 20 september 2023: Jupiters retrograda dans och dess inverkan på kärleken för tre stjärntecken

Vill du veta hur dagens största världshändelser kan ha påverkat stjärnorna och ditt liv? Fördjupa dig i detta fängslande horoskop som kombinerar modern astrologi med aktuella händelser den 20 september 2023.

Kära stjärnor, en stor händelse på himlen står för dörren. Den 20 september 2023 kommer vår gasjätte Jupiter att börja sin retrograda dans, en kosmisk balett som kommer att skaka om kärleksuniversum för en trio av stjärntecken. Även om denna stjärnrevolution är vanlig i kosmiska rörelser, är den långt ifrån trivial. Jupiter, överflödets och utvecklingens härskare, har när han dansar mot strömmen makten att destabilisera, avslöja och till och med revolutionera våra kärleksliv, så gör dig redo för en dag som lovar att bli rik på känslor och avslöjanden. Jupiters vals kommer att vända våra huvuden och kan mycket väl förvandla vissa kärleksöden på oväntade sätt.

Tvillingarna: kärlek på uppgång

För tvillingarna kommer Jupiters retrograda passage den 20 september 2023 att generera en energi som kan påverka deras kärleksliv på djupet. Under påverkan av denna jätteplanet kan Tvillingarnas tecken mycket väl uppleva en slukande och överraskande passion. Förvänta dig att träffa människor som kan vända din vision av kärlek och relationer upp och ner. Jupiters motrörelse driver dig att öppna ditt hjärta och låta kärlek i alla dess former.

Läs också  Ta reda på vad hösten 2023 har i beredskap för Fiskarna med astrologi

Skorpionen: en djupgående omvandling

Skorpionen , å sin sida, kommer att uppleva en djupgående omvandling i sin kärleksvärld under denna himmelska dans. Planeten Jupiter, i sin retrograda dans, har denna fantastiska förmåga att avslöja vad som är dolt och åstadkomma radikala förändringar. Skorpioner kan därför se vissa aspekter av sitt kärleksliv genomgå en oväntad metamorfos. Det kan vara en pånyttfödelse i kärleken, en chans att börja om på nytt. Se detta inlägg på Instagram

En publikation delad av L’Astrocoeur (@astrocoeur)

Stenbocken: större stabilitet

Det sista tecknet som påverkas av denna kosmiska rörelse är Stenbocken . För dem kommer denna dag den 20 september 2023 att präglas av bekräftelsen av stabilitet i kärlek. Jupiter retrograd kommer att ge detta jordtecken en känsla av säkerhet och komfort i sitt kärleksliv, så Stenbockar kan förvänta sig en förstärkning av deras befintliga förhållande eller mötet med en partner som kommer att ge dem den harmoni och lugn de letar efter. Jupiters retrograda dans påminner oss om att kärlek ständigt utvecklas och att vi måste vara öppna för förändringar, oavsett hur överraskande de är. Så oavsett om du är Tvilling, Skorpion eller Stenbock, välkomna den här dagen med glädje och nyfikenhet. Och kom ihåg att varje stjärna på himlen har en historia att berätta, så dela den här artikeln med dina vänner och nära och kära för att hjälpa dem att upptäcka hur kosmos kan påverka deras kärleksresor. Och glöm inte att komma tillbaka varje dag för att ta reda på vilka överraskningar universum har i beredskap för dig!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria