Início » Nyheter » Syntest: Bevisa att du har stor synskärpa genom att se biet på bilden.

Syntest: Bevisa att du har stor synskärpa genom att se biet på bilden.

Här är ett intressant syntest för att bedöma din synskärpa och din uppmärksamhet på detaljer.

När ögonen tar emot flera signaler samtidigt kan bilden som bildas i hjärnan skilja sig mycket från verkligheten. I slutändan blir hjärnan förvirrad och kan inte längre exakt bestämma vilken information som ska fångas. Det är här synskärpan bör spela in. Har du förmågan att återta kontrollen över din syn och kontrasten mellan det du uppfattar och verkligheten? Sätt din vision på prov idag för att ta reda på det.

Visuellt test: ”Kan du hitta biet på mindre än 15 sekunder?” »

Dagens IQ-test går ut på att upptäcka en liten detalj i en given bild. För att lösa detta visuella pussel måste du använda uppmärksamhet och visuell diskriminering. Det säger sig självt att du måste förbli fokuserad så mycket som möjligt under denna mentala prövning. Är du redo? Bilden nedan visar blommande rosor. Vi är inte de enda som uppskattar skönheten i dessa blommor, för ett bi verkar också vara uppmärksam på dem.

Läs också  Logiktest: Mät din IQ genom att ta reda på vilket glas som fylls först!
© Kenneenduro[/caption ] Ditt uppdrag blir då att på den här bilden hitta var detta lilla bi är. För att noggrant observera denna bild och försöka klara detta visuella test har du 15 sekunders tid som börjar på 3, 2, 1… Det är upp till dig!

Visuellt test: rätt svar

Det är dags att avslöja det rätta svaret för dig så att du kan mäta dina färdigheter.

Lösningen

Om du tittade noga på fotot borde du ha sett biet på bildens övre vänstra sida, precis under blomman. Här är den på bilden nedan.© KenneenduroGav du rätt svar? Bra gjort ! Du har då god synskärpa och ett gott sinne för iakttagelse och detaljer. Hittade du den innan tiden rann ut? Det här är bra eftersom det bevisar din hastighet på analys och resonemang. Om du lyckades hitta biet, men utöver de 15 sekunder som krävs, måste du arbeta lite mer med din avdragshastighet. Du kan träna med våra IQ-tester och andra visuella utmaningar med tidsgränser. Hittade du inte biet ens efter 15 sekunder? Oroa dig inte, du kan utveckla dina visuella färdigheter genom att då och då lösa synpussel som testar din synskärpa. Tveka inte att besöka vår webbplats regelbundet för att hitta de bästa visuella utmaningarna för att öka din syn och din hjärna.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!