Início » Nyheter » Syntest: Kan du berätta hur många flamingos som finns på bilden?

Syntest: Kan du berätta hur många flamingos som finns på bilden?

Testa din syn med denna nya visuella utmaning och få en tydlig uppfattning om precisionen i din syn.

De visuella utmaningarna är avsedda för både vuxna och barn som vill testa sin syn. De låter dig avgöra om du har en bra känsla för observation och bra ögon. Oavsett din ålder hjälper den här typen av utmaningar till att arbeta på din koncentration och skärpa din uppmärksamhet på detaljer.

Visuellt test: ”Hur många flamingos finns det på bilden?” »

Du behöver inte ha ett örnöga för att klara ett syntest . Om du koncentrerar dig tillräckligt och håller dig alert har du alla möjligheter att lyckas och hitta lösningen. På bilden nedan har du en visuell utmaning att namnge det exakta antalet flamingor. Uppenbarligen finns det vilseledande detaljer som kan vilseleda dig. För att räkna ordentligt måste du hålla ögonen öppna och vara uppmärksamma. I detta test ger vi dig 10 sekunder! Försök att ta reda på hur många fåglar det finns på den här bilden.

Läs också  Magiska tips för din tvätt! För att dina kläder ska hålla ännu längre och spara tid!
© Kenneenduro

Så fort du tror att du är redo, starta timern!

Visuellt test: rätt svar

De 10 sekunderna har gått och nu är det dags att räkna ut. Om du lyckades hitta numret du letade efter så gratulerar vi dig. Det betyder att du har mycket skarpa ögon och en stor känsla för observation. Ingen detalj undkommer ditt synfält. Även om du har utmärkt syn, fortsätt att ta dig an utmaningar för att skärpa din synskärpa. Å andra sidan, om du inte kunde räkna antalet flamingos inom den tilldelade tiden, är det inget problem. Det betyder helt enkelt att du saknar träning. Du måste vänja dina ögon vid att kamma igenom varje föremål som faller inom deras synfält. På så sätt kommer du att vara säker på att lyckas nästa gång.

Läs också  Den 11 november 2023 kommer dessa tre stjärntecken att uppleva en extraordinär dag: Upptäck ditt dagliga horoskop!

Lösningen

Vid första anblicken kan du tro att det bara finns 10 fåglar i bilden. Det finns dock mycket mer. Om du kunde räkna dem korrekt borde du ha sett att det finns en dubblettfågel som är fallet med flamingon längst till vänster, i mittenraden. Den längst upp till höger gömmer en miniflamingo i fjäderdräkten. Totalt bör du alltså ha 11 flamingos.

© Kenneenduro

Om kontot är bra då, grattis! Om så inte är fallet inbjuder vi dig att upptäcka våra andra visuella utmaningar och träna dina ögon. I processen, tveka inte att dela detta test med dina nära och kära och vänner. Utmana dem också!

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!