Início » Nyheter » Unik astral händelse 19 november 2023: Jupiter retrograd och påverkan på zodiakens tecken

Unik astral händelse 19 november 2023: Jupiter retrograd och påverkan på zodiakens tecken

Förbered dig på att bli förtrollad av de himmelska mysterierna som avslöjas, när vi dechiffrerar innebörden och implikationerna av tre exceptionella astrala händelser som kommer att skaka om din 19 november 2023!

Meddelande till älskare av universum och planeternas dans! Den 19 november 2023 kommer vi att bevittna ett himmelskt skådespel som kommer att skaka om kärlekens vibrationer för några av oss. Jupiter, den gnistrande jätten i vårt solsystem, kommer att börja sin retrograda kurs, ett unikt astralt fenomen som kommer att intensifiera dess kosmiska krafter. Tre stjärntecken kommer att påverkas särskilt av denna retrograd. De kommer att upptäcka nya aspekter av sitt kärleksliv, uppleva magiska ögonblick, oväntade vändningar och kanske till och med romantiska återfödslar. Förbered dig på att resa till hjärtat av dina djupaste känslor… Snart kommer vi att avslöja vilka lyckliga konstellationer som kommer att stå i rampljuset. Håll utkik!

Skorpionen: Kärlek och förvandling

Den 19 november, när Jupiter retrograderar i ditt tecken Skorpionen, är du överst på listan för att uppleva djupgående känslomässiga förändringar. Planeten av lycka och lycka kommer att bredda ditt erfarenhetsområde inom kärlek, och ge värdefulla lärdomar, även från komplicerade situationer. Du kommer att ta en väg av transformation , lära dig att öppna upp dig mer och omfamna kärlek i alla dess former. Var redo, skorpioner, en ny era av kärlek kommer för dig.

Läs också  Jupiter retrograd den 30 november 2023: Kärlekens inverkan på dessa stjärntecken

Oxen: Kärlek och uppfyllelse

För Oxarna är denna retrograd av Jupiter den perfekta tiden att komma närmare sitt inre och sina autentiska önskningar i kärlek. Planeten för utveckling och tillväxt kommer att öka Taurus relationsfärdigheter , vilket gör att de kan ge näring åt och fördjupa sina relationer. Oxar kan förvänta sig oförglömliga stunder och en expansion i deras förmåga att ge och ta emot kärlek.

Vågen: Kärlek och harmoni

Vågar, tecken på rättvisa och balans, kommer att finna Jupiter retrograd en möjlighet att stärka sitt engagemang för kärlek och harmoni. Denna retrograda fas kommer att ge Vågen en känsla av stabilitet i deras kärleksliv. Med Jupiter i retrograd rörelse kommer Vågarna att drivas att lösa utmaningar och bygga starkare, mer harmoniska relationer. Tack för att du läser ditt kärlekshoroskop för denna dag den 19 november 2023. Kom ihåg att universum ständigt är i rörelse och varje dag ger nya lärdomar och möjligheter. Var inte rädd för att anamma dessa förändringar . Dela den här artikeln med dina nära och kära och glöm inte att komma tillbaka till vår sida varje dag för andra prognoser. Kom ihåg att vår resa genom stjärnorna bara har börjat!

Viktoria
Skrivet av : Viktoria