Início » Nyheter » Upptäck de gynnsamma omen för Yin Earth Taurus: En vecka av välstånd för draken, apan och tuppen från 18 till 24 september 2023

Upptäck de gynnsamma omen för Yin Earth Taurus: En vecka av välstånd för draken, apan och tuppen från 18 till 24 september 2023

I den kinesiska astrologins majestätiska universum har varje vecka sina egna energier, influenser och möjligheter. Så från den 18 september till den 24 september 2023 kommer vi att vägledas av I Ching-hexagrammet när det levererar sina omen. Den här veckan kommer att domineras av symbolen för den Yin-terrestriska Oxen, vilket resulterar i fruktbar förnyelse, ökad produktivitet och större tur när det gäller välstånd. Yin Taurus uppmuntrar oss att hålla fötterna stadigt planterade på marken, samtidigt som vi strävar efter våra drömmar med beslutsamhet och uthållighet. Tre kinesiska astrologiska tecken kommer särskilt att uppleva en exceptionell vecka på lyckofronten: draken, apan och tuppen. Dessa tre tecken kommer att njuta av en period av välstånd, nya möjligheter och oväntad framgång. För dem som är födda i Drakens tecken kan du befinna dig i situationer där ditt ledarskap kommer att erkännas och uppskattas. Apor, å sin sida, kan se fram emot betydande framsteg i sina karriärer eller akademiska framgångar. Slutligen kan de som är födda i Tuppens tecken förvänta sig förbättrade personliga relationer och fruktbara investeringsmöjligheter. Men kom ihåg att tur är en fluktuerande energi, och även om den här veckan är gynnsam för vissa, betyder det inte att andra kommer att lämnas ute i kylan. Varje tecken har sin tid att glänsa, och varje ögonblick är en möjlighet att lära sig, växa och blomstra. Så oavsett vilket ditt kinesiska stjärntecken är, uppmuntrar jag dig att omfamna den här veckans energier med öppenhet och optimism.

Läs också  Upptäck de tre lyckligaste kinesiska tecknen från 6 till 12 november 2023: En kosmisk resa genom I Ching Hexagram

Den här veckans förutsägelser för Draken

Drakar födda 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 kan se fram emot en fruktbar vecka. Du kommer att känna dig kraftfull och erkänd i din roll som ledare. Energierna från Taurus Earth Yin kommer att låta dig lysa i situationer där din förmåga att fatta beslut kommer att komma i förgrunden. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att visa upp dina färdigheter och få den uppskattning du förtjänar. Var beslutsam och uthållig i strävan efter dina mål.

Denna veckas förutsägelser för apor

För de som är födda i Apans tecken 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 , utlovar denna vecka betydande framsteg . Oavsett om det gäller din karriär eller dina studier, förvänta dig att uppleva stunder av framgång och framsteg. Energierna från Taurus Earth Yin kommer att gynna ditt hårda arbete och uthållighet, och öppna dörren till nya möjligheter. Nu är det dags att skörda frukterna av din hängivenhet och ditt hårda arbete.

Läs också  Upptäck de astrologiska förutsägelserna för den 26 oktober 2023: En mystisk resa genom tarot

Veckans förutsägelser för Tuppen

Om du föddes 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 under Tuppens tecken, gör dig redo för en vecka av harmoniska relationer och fruktbara investeringsmöjligheter. Yin Taurus gynnar dina personliga relationer och ger positiv energi till ditt ekonomiska liv. Den här veckan har du möjlighet att utveckla relationer och förbättra din ekonomiska situation. Förbli öppen och välkomnande till dessa nya möjligheter.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!