Início » Nyheter » Upptäck de lyckliga prognoserna i kinesisk astrologi för veckan 23 till 29 oktober 2023: Tre stjärntecken som är avsedda att lysa!

Upptäck de lyckliga prognoserna i kinesisk astrologi för veckan 23 till 29 oktober 2023: Tre stjärntecken som är avsedda att lysa!

Hej alla! Som astrolog specialiserad på kinesisk astrologi är jag glad över att kunna dela med mig av den lyckliga astrologiska prognosen för veckan 23 till 29 oktober 2023. Dessa förutsägelser är baserade på en noggrann läsning av I Ching-hexagrammet, Förändringarnas bok, som är en gammal form av kinesisk spådom baserad på tolkningen av sextiofyra symboliska figurer. Enligt I Ching-hexagrammet kommer den kommande veckan att präglas av viktiga astrologiska influenser som mycket väl kan påverka ditt liv avsevärt. Kosmiska energier kommer att vara starkt orienterade mot transformation, öppning och personligt förverkligande. Det kommer att finnas en stark vibration av tur som svävar under den här veckan, så det kommer att vara klokt att vara uppmärksam på möjligheterna som dyker upp. I synnerhet kommer tre tecken på den kinesiska zodiaken att uppleva en exceptionell vecka när det gäller tur. Hexagrammet indikerar en hög koncentration av positiv energi för dessa tecken, vilket betyder att stjärnorna kommer att riktas in till deras fördel. Förbered dig på att ta vara på möjligheter, ta kalkylerade risker och öppna dig för nya möjligheter. Oavsett om du är en anhängare av kinesisk astrologi eller bara är nyfiken, kommer dessa prognoser att ge dig en unik inblick i energitrenderna i veckan som kommer. Utnyttja detta för att på bästa sätt positionera dig mot dessa influenser och på så sätt maximera dina chanser att lyckas. Håll utkik för att ta reda på vad de tre lyckliga tecknen kommer att vara den här veckan och hur du får ut det mesta av denna gynnsamma period. Förbered dig på att välkomna tur, överflöd och välstånd i ditt liv. Må universum välsigna dig med sin oändliga generositet. Vi ses snart för avslöjandet av veckans tre lyckliga tecken! Se detta inlägg på Instagram

Läs också  Logisk test: Mät din IQ och hitta koden på mindre än 40 sekunder!

Draken (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Den kommande veckan lovar att bli ganska exceptionell för Drakens tecken. Baserat på I Ching-hexagrammet kan vi förutsäga en våg av exceptionell tur som är på väg att svepa över ditt liv. Du kommer att vara särskilt känslig för de positiva energivibrationer som cirkulerar i universum denna vecka. Det är därför dags att genomföra dina mest ambitiösa projekt och idéer. Ta vara på varje tillfälle som dyker upp och tveka inte att ta dig ur din komfortzon. Den här veckan kommer också att främja personlig utveckling och utforskande av nya möjligheter. Var öppen och redo att välkomna det oväntade.

Hästen (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

En vind av förändring och förnyelse kommer att blåsa kraftigt över Hästens tecken denna vecka. Enligt I Ching-hexagrammet är kosmiska energier inriktade under en period av stor omvandling . Oavsett om det är ditt personliga eller professionella liv, kommer du att presenteras med möjligheter till tillväxt och avancemang. Det är därför viktigt att vara uppmärksam och medveten om varje situation. Var inte rädd för att fatta djärva beslut, för turen är på din sida. Stjärnorna uppmuntrar dig att tro på dina drömmar och förvandla dina mål till verklighet.

Läs också  Rat, Dragon, Rooster: Din lyckliga vecka tack vare kinesisk astrologi - Prognoser från 30 oktober till 5 november 2023!

Grisen (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Veckan 23 till 29 oktober 2023 kommer att präglas av stor tur för Grisens tecken. I Ching-hexagrammet indikerar en stark koncentration av positiv energi till din fördel. Detta är därför ett bra tillfälle att ta kalkylerade risker och ta nya möjligheter . Oavsett om det handlar om kärlek, karriär eller ekonomi, är stjärnorna anpassade för att erbjuda dig exceptionell tur. Var redo att välkomna denna våg av välstånd i ditt liv. Var öppen och uppmärksam på signaler från universum. Utnyttja den här veckan för att förverkliga dina mest vågade drömmar.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria