Início » Nyheter » Upptäck de tre kinesiska tecknen som gynnas av kosmos från 13 till 19 november 2023: Ormen, tuppen och råttan badar i klarhetens ljus!

Upptäck de tre kinesiska tecknen som gynnas av kosmos från 13 till 19 november 2023: Ormen, tuppen och råttan badar i klarhetens ljus!

Välkommen till det mystiska och fascinerande universum av kinesisk astrologi där himlens rörelse väver varje persons öde. Här står vi inför dörren till en ny vecka, från 13 till 19 november 2023, och kosmos behåller återigen sin oändliga förmåga att överraska och vägleda oss. Utifrån de kloka lärdomarna från den antika I Ching, ofta kallad Förändringarnas bok, har vi extraherat ett hexagram som kommer att vara vår guide för denna period. Den här veckan är det dominerande hexagrammet Li, Eld, som symboliserar klarhet och insikt. Detta inflytande lovar en vecka av inre ljus och förståelse. Det kommer att ge dig en skarp uppfattning om situationerna och individerna omkring dig. Det är en bra tid för viktiga beslut och djupa reflektioner. Dra nytta av denna klarhet för att utnyttja dina reserver av inre visdom. Under ledning av Li kommer tre tecken på den kinesiska zodiaken att uppleva en särskilt lycklig vecka. För det första, ormen, som med sin medfödda känsla för urskillning, kommer att kunna använda denna klarhet för att fatta beslut som kommer att ha en positiv inverkan på hans framtid. För det andra kommer tuppen, med sin observanta natur, att kunna ta vara på möjligheter som andra kan missa. Äntligen kommer råttan, med sin snabba insikt, att kunna dra fördel av alla gynnsamma situationer som uppstår denna vecka. Kom dock ihåg att tur är en fluktuerande och svårfångad sak. Hon är där ena minuten, sedan försvinner hon in i skuggorna nästa. Men kom också ihåg att du har makten att påverka ditt öde genom att fatta välgrundade beslut och förbli positiv. Så förbered dig på en vecka av uppenbarelser, möjligheter och överflöd. Turen ler mot dig, du måste bara ta tag i den.

Läs också  Upptäck din lyckodag i december: Jupiters inflytande retrograd på varje stjärntecken!

Ormen (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

De som är födda under ormens tecken kommer att uppleva en vecka av intensiv klarhet. Tack vare din medfödda känsla av urskillning kommer du att navigera i komplexa situationer med lätthet. Hemligheter kommer att avslöjas och mysterier avslöjas. Tydligheten som erbjuds av Li-hexagrammet kommer att främja dina förmågor att fatta de bästa besluten för din framtid . Ignorera inte din intuition , den kommer att guida dig mot oväntade och givande möjligheter.

The Rooster (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Ljuset från Li lyser också upp tuppens vecka. Din observanta natur kommer att vara som bäst, så att du kan upptäcka möjligheter som andra kan missa. Var uppmärksam på detaljerna: det är där din lycka ligger den här veckan. Din insikt kommer att vara din största tillgång och gör att du kan göra kloka och fördelaktiga val. Denna period bidrar till personlig tillväxt och utveckling.

Läs också  Lycka och förmögenhet: upptäck de kinesiska astrologiska förutsägelserna för veckan 11 till 17 september 2023

Råttan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

För dem som är födda under råttans tecken kommer denna vecka att vara en period av upptäckter. Din snabba intelligens gör att du kan anpassa dig och dra nytta av varje situation. Turen är på din sida och stjärnorna kommer att vägleda dig mot dina mål. Med Li-hexagrammet blir det en vecka av prestationer och tillfredsställelse . Dra nytta av denna positiva energi för att utföra dina uppgifter och förverkliga dina drömmar.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria