Início » Nyheter » Upptäck din lyckodag i vår astrologiska prognos för höstveckan 9 till 15 oktober 2023!

Upptäck din lyckodag i vår astrologiska prognos för höstveckan 9 till 15 oktober 2023!

Välkommen till våra astrologiska prognoser för veckan 9 till 15 oktober 2023 . Under denna speciella tid på året när hösten är väl etablerad, går naturens energier in i en fas av förnyelse och förberedelser för den annalkande vinterperioden. Det här är en bra tid att vara introspektiv, att undersöka våra liv och att planera förändringar om det behövs. Den här veckan kommer planeterna att i hög grad påverka våra liv och våra beslut. Mars passage i Jungfrun kommer att uppmuntra organisation och förbättring i allt vi gör. Merkurius och Venus, å sin sida, finns i Vågen, vilket skapar en atmosfär som främjar kommunikation, sociala relationer och harmoni i allmänhet. Dessa influenser kommer att tillåta vissa tecken att uppleva fler lyckliga dagar än andra. Vår föränderliga och mystiska måne går igenom flera tecken den här veckan, börjar med Stenbocken, passerar sedan genom Vattumannen, Fiskarna och slutar sin kurs i Väduren. Dessa månövergångar kommer att ha olika effekter på varje stjärntecken, vilket ger dagar av tur, möjligheter och förvandling. Låt oss inte glömma effekterna av Jupiter i Fiskarna som gynnar altruism, andlig expansion och en viss tur inom det kreativa och konstnärliga området. Saturnus i Vattumannen fortsätter att lära oss värdefulla lektioner om tålamod, disciplin och självtillit. Stjärnorna har talat och vill guida dig så att du får ut det mesta av den här veckan. Ta reda på utan ytterligare dröjsmål vad din lyckodag kommer att vara baserat på ditt astrologiska tecken.

Läs också  Explosiv kosmisk vecka: Förbered dig för en astraldans från 30 oktober till 5 november 2023!

Väduren (21 mars – 19 april)

Tack vare månens gång i Väduren i slutet av veckan framstår lördagen den 14 oktober som din lyckodag. Denna dag kommer du att känna dig särskilt energisk och beslutsam . Nu är det perfekta tillfället att ta djärva initiativ och göra viktiga val.

Oxen (20 april – 20 maj)

Lyckodagen för Oxen denna vecka är onsdagen den 11 oktober. Mars in Virgo hjälper dig att finslipa dina färdigheter och planera din dag noggrant. Ett oväntat tillfälle kan dyka upp.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Med Merkurius i Vågen kommer din lyckodag att vara tisdagen den 10 oktober. Räkna med ökad kommunikation och harmoniska diskussioner med nära och kära. Ta chansen att lösa missförstånd.

Cancer (21 juni – 22 juli)

Månen i Stenbocken kommer att göra måndagen den 9 oktober särskilt gynnsam för cancer. Det är en dag då du kommer att känna en djup koppling till dina inre känslor och drömmar.

Läs också  IQ-test: Har du ett logiskt sinne? Lös mattequizet för att ta reda på det!

Leo (23 juli – 22 augusti)

Torsdagen den 12 oktober är Lions lyckodag denna vecka. Inflytandet från Venus i Vågen kommer att öka din naturliga charm och locka uppmärksamhet till dig.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Med Mars i Jungfrun kommer fredagen den 13 oktober att vara din lyckodag. Du kommer att känna dig bestämd och organiserad , redo att fatta viktiga beslut i ditt liv.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Merkurius och Venus i Vågen gör söndagen den 15 oktober mycket gynnsam. Du kan förvänta dig harmoni i dina relationer och stor enkel kommunikation.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Tisdagen den 10 oktober blir Skorpionernas lyckodag. Jupiter i Fiskarna kommer att främja din kreativitet och uppmuntra dig att uttrycka dig konstnärligt.

Skytten (22 november – 21 december)

Torsdagen den 12 oktober är Skyttens lyckodag. Jupiters inflytande i Fiskarna kommer att inspirera dig till andlig expansion och en djupare kontakt med ditt inre.

Läs också  Personlighetstest: Otroligt men sant: ditt fingeravtryck säger en hel del om din personlighet!

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Med månen i Stenbocken blir måndagen den 9 oktober din lyckodag. Den här dagen kommer du att känna dig ambitiös och beslutsam , redo att anta alla utmaningar.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Saturnus i Vattumannen gör onsdagen den 11 oktober gynnsam för Vattumännen. Denna dag kan du förvänta dig disciplin och självständighet, vilket kan möjliggöra stora framsteg i dina projekt.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Med Jupiter i Fiskarna blir lördagen den 14 oktober din lyckodag den här veckan. Denna dag kommer du att känna kreativ inspiration och tur inom konstnärliga områden.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria