Início » Nyheter » Upptäck din lyckodag! Opublicerade astrologiska prognoser för 11 till 17 september 2023

Upptäck din lyckodag! Opublicerade astrologiska prognoser för 11 till 17 september 2023

Välkommen, kära läsare, till en ny vecka med astrologiska prognoser som täcker perioden från den 11 till den 17 september 2023 . När vi navigerar vår väg genom zodiaken kommer vi att försöka bestämma den lyckliga dagen för varje tecken under denna period. Under loppet av denna vecka har universum och dess himmelska dans förberett för oss en serie stora influenser som kommer att spela en nyckelroll för alla tolv hus i zodiaken. Den store Jupiter, expansionens och lyckans planet, kommer att fortsätta sin vistelse i Vågens tecken och lova harmoni och balans i våra interaktioner och relationer. Detta är en period då kompromiss och diplomati mycket väl kan visa sig vara våra mest värdefulla allierade. Saturnus, å sin sida, kommer att fortsätta sin retrograd i Vattumannen, vilket inbjuder oss att ompröva våra personliga strukturer och vårt engagemang för långsiktiga mål. Detta inflytande kan få oss att tänka om våra metoder och tillvägagångssätt för att bygga mer solida grunder för vår framtid. Venus, gudinnan för kärlek och skönhet, kommer att befinna sig i det pragmatiska tecknet Jungfrun. Detta kan ge upphov till en större önskan om perfektion och ordning i våra personliga relationer, liksom en förnyad uppskattning för de små saker som gör livet vackert. Slutligen kommer solen att utvecklas genom det jordiska tecknet Virgo fram till den 16 september, innan den går in i balanserade Libra, vilket markerar höstdagjämningen på norra halvklotet och början på våren på södra halvklotet. Solens närvaro i dessa tecken gör denna vecka särskilt gynnsam för självförbättring, sökandet efter balans och kärleken till skönhet i alla dess former. Så, när planeterna kartlägger sin himmelska kurs, förbered dig för att fördjupa dig i universums mysterier och upptäck vad denna vecka har i beredskap för ditt tecken. Må din vecka vara fylld av lycka och trevliga överraskningar!

Läs också  Upptäck ditt öde med tarot: Energiförutsägelser från 9 till 15 oktober 2023

Väduren (21 mars – 19 april)

Torsdagen kommer att bli din lyckodag , kära Väduren. Jupiter i Vågen uppmuntrar till en kompromiss i ett viktigt förhållande. Det är en perfekt dag för att balansera energier och navigera i de ibland knepiga vattnen i diplomati. Saturnus retrograd i Vattumannen kan hjälpa dig att stärka din personliga struktur och fokusera på dina långsiktiga mål.

Oxen (20 april – 20 maj)

För dig, Oxen, är tisdagen din lyckodag . Solens inträde i Vågen ger en energi av harmoni och balans i ditt liv. Du kan känna ett ökat flöde av kreativitet och en djupare uppskattning för skönheten omkring dig.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Kära Gemini, söndag blir din lyckligaste dag . Venus i Jungfrun kan väcka en önskan om ordning och perfektion i dina personliga relationer. Dra nytta av den här dagen för att organisera dina tankar och planera ett nytt tillvägagångssätt för att uppnå dina mål.

Läs också  Andlig dykning och kosmiska uppenbarelser: Din Tarot-vägledning för veckan den 27 november - 3 december 2023

Cancer (21 juni – 22 juli)

Måndagen formar sig till att bli din lyckodag , Kräftan. Jupiter i Vågen kan ge mer harmoni och mildhet till ditt hem, vilket gör detta till en idealisk dag att spendera tid med nära och kära och stärka dina relationer.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Kära Leo, fredagen kommer att bli din lyckodag . Närvaron av solen och Venus i Jungfrun kommer att uppmuntra självförbättring och självreflektion. Den här dagen kommer att vara perfekt för att ta nya initiativ eller granska dina nuvarande projekt.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Kära Jungfru, onsdag blir din lyckodag . Med Venus i ditt tecken kommer du sannolikt att känna dig mer uppskattad och älskad. Utnyttja denna dag för att ta hand om dig själv och fira din inre och yttre skönhet.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen, din lyckodag kommer att vara lördag . Jupiter i ditt tecken bjuder in till tillväxt och expansion. Det här är en dag för att ta kalkylerade risker och försöka bredda dina horisonter.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Kära skorpion, din lyckligaste dag kommer att vara måndag . Påverkan av Saturnus retrograd i Vattumannen driver dig att granska din ekonomiska planering. Dra nytta av den här dagen för att ta reda på din ekonomi och ompröva din investeringsstrategi.

Läs också  Vill du ha en torktålig grönsaksodling? Upptäck: torktåliga grönsaker!

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten, din lyckodag är torsdag . Jupiter i Vågen kan ge dig en boost i dina kreativa projekt. Det här är den perfekta dagen för att utforska nya idéer och dela din vision med andra.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Kära Stenbock, onsdag kommer att bli din lyckodag . Saturnus retrograda inflytande i Vattumannen kan få dig att omvärdera dina motivationer och ompröva dina mål. Dra nytta av den här dagen för att fatta välgrundade beslut och lägga grunden för en mer solid framtid.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen, fredagen blir din lyckodag . Närvaron av Saturnus retrograd i ditt tecken kan hjälpa dig att fatta ett viktigt beslut. Dra nytta av den här dagen för att utvärdera dina alternativ och göra ett djärvt val.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Kära Fiskar, din lyckligaste dag kommer att vara söndag . Dra nytta av Venus inflytande i Jungfrun för att fokusera på dina personliga relationer. Den här dagen är perfekt för att uttrycka din kärlek och tacksamhet gentemot dem som är kära för dig.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria