Início » Nyheter » Upptäck snabbt blomkrukan som är gömd i den här bilden!

Upptäck snabbt blomkrukan som är gömd i den här bilden!

Utveckla din känsla för observation genom att snabbt upptäcka krukan som är gömd i det här vardagsrummet.

Detta test är ett visuellt pussel som främst testar synen. Om vissa arter bland djur har väldigt akuta sinnen är det helt annorlunda för människor. Örnen har verkligen en skarp syn som gör att den kan upptäcka en kanin mer än 3 km bort. Sländor har mer än 28 000 glas per öga, vilket gör att de kan se 360°. På natten förblir katten det djur som har bäst syn. Syntestet erbjuds i form av spel för att träna hjärnan samtidigt som man har roligt. För barn hjälper detta till att utveckla deras färdigheter. Det ger många fördelar, främst stimulering av kognitiva funktioner. Visuella pussel förbättrar också minnet och hjälper till att lösa problem i det dagliga livet, oavsett om det är på jobbet eller studerar.

Läs också  Visuell gåta: Kan du hitta myran på mindre än 10 sekunder?

Testa: Ta reda på var blomkrukan är gömd i detta vardagsrumsfoto

Detta vackra vardagsrumsfoto är mycket exakt och tydligt när det gäller färg med distingerade färger som framhäver olika färger. Om du har utvecklat syn kommer du snabbt att hitta krukan gömd i den här bilden. Annars, titta på varje detalj i bilden för att upptäcka den.

© Kenneenduro

Kognition tillåter oss att behålla flera delar av information. Om den efterfrågas regelbundet förblir den aktiv. Med visuella pussel fungerar hjärnan, eftersom de får dig att tänka och uppmuntra dig att använda kognitiva färdigheter. I den här typen av test spelar logik och resonemang en stor roll. Samtidigt finns det här spelet kvar i minnet och kan användas i vardagen. Genom att observera en bild behåller du formen och figuren och samlar på så sätt ny information. I den här vardagsrumsbilden, har du upptäckt var blomkrukan är? Hur lång tid tog det för dig att hitta den?

Läs också  Logic Challenge: Testa din IQ och hitta den 3-siffriga koden på mindre än 30 sekunder!

Lösning

Om du snabbt hittade blomkrukan gömd i den här vardagsrumsbilden är din syn väldigt utvecklad. Om du inte kan se potten, fortsätt att göra andra visuella tester för att öva. Blomkrukan står bakom soffan.

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!