Início » Nyheter » Upptäck veckans astro-Tarot-prognoser: Kontemplation, optimism och kreativitet från 18 till 24 september 2023!

Upptäck veckans astro-Tarot-prognoser: Kontemplation, optimism och kreativitet från 18 till 24 september 2023!

Hej kära vänner! Det är en speciell vecka full av kontemplation, optimism och kreativitet som väntar på dig! Så vänta inte längre, dyk in i stjärnornas underbara mysterier och fyll på med goda vibbar för den här veckan i september 2023.

Välkommen till våra astrologiska förutsägelser för veckan 18 september 2023 – 24 september 2023, hämtade från Tarots uråldriga visdom. När vi går in i hösten lovar denna vecka att bli rik på oväntade omvandlingar och förändringar som påverkas av stjärnornas och planeternas pågående rörelser. Tarot indikerar en vecka med stark energi från den hängde mannen, som symboliserar en period av kontemplation, försakelse och inre omvandling. Precis som den hängde mannen kommer vi alla att uppmanas att ändra vårt perspektiv på olika aspekter av våra liv, att släppa taget och acceptera de förändringar som är på gång. Stjärnans inflytande antyder också en tid av förnyelse och optimism. Trots de utmaningar vi kan ställas inför påminner Stjärnan oss om att förbli hoppfulla och att tro på våra drömmar. Den lyser upp vår väg med sina positiva och uppmuntrande energier. Slutligen förstärker kejsarinnans närvaro känslan av överflöd, kreativitet och fertilitet, vilket gör detta till en vecka som är gynnsam för att förverkliga projekt, uttrycka dina talanger och uppnå personlig tillfredsställelse. Kejsarinnan för också med sig en energi av mildhet och kärlek, vilket uppmuntrar medkänsla och empati i våra relationer. Så den här veckan kommer att vara en delikat dans mellan introspektion, hopp och kreativitet, och alla uppmanas att omfamna dessa skiftande energier för att göra det mesta av den här tiden. När vi navigerar i dessa kosmiska strömmar, låt oss inte glömma att tarot är en guide, inte ett fast öde. Framtiden ligger i dina händer. Så låt oss göra oss redo att upptäcka vad den här veckan har i beredskap för var och en av oss.

Läs också  Visual Riddle: Testa din uppmärksamhet på detaljer eller skärpa din synskärpa med följande IQ-test.

Väduren: Den hängde mannen

Det här är en vecka av kontemplation för dig, Väduren. Den hängde mannen inbjuder dig att se saker i ett nytt ljus. Förändringar är i antågande, så släpp taget och omfamna dem med ett öppet sinne. Utsikterna till förändring är ofta skrämmande, men det ger också nya möjligheter. Tveka inte att dela dessa prognoser med dem som står dig nära så att de också kan förbereda sig för dem.

Oxen: Stjärnan

Kära Taureaner, Stjärnan är här för att påminna dig om att trots de utmaningar du står inför finns det alltid hopp. Den här veckan, håll tro på dina drömmar och låt den positiva energin från stjärnan lysa upp din väg. Det är dags att gå framåt med optimism. Dela denna prognos med dem som kan använda lite hopp den här veckan.

Tvillingarna: Kejsarinnan

Gemini, kejsarinnan tillkännager en vecka rik på kreativitet och överflöd. Dina projekt kommer att förverkligas och dina talanger att uttrycka sig. Detta är en tid för personligt förverkligande. Var snäll mot dig själv och glöm inte att dela med dig av kärlek och medkänsla till din omgivning. Dela denna prognos med dem som kan behöva en kreativ boost.

Läs också  Hur rengör jag en mikrofibermopp?

Cancer: Den hängde mannen

Cancer, den här veckan uppmanar den hängde mannen dig att ändra ditt perspektiv. Ta ett steg tillbaka, observera och låt dig förvandlas. Det här är dags att släppa taget om det som inte längre tjänar din tillväxt. Transformation är på väg. Dela denna prognos med dina nära och kära så att de också kan vara redo för de förändringar som kommer.

Lejonet: Stjärnan

Kära Lejon, Stjärnan ger dig bra energi den här veckan. Trots hindren, förbli hoppfull och fortsätt att drömma stort. Optimism är din allierade . Tveka inte att dela denna prognos med dem som kan behöva lite positivitet i sina liv.

Jungfrun: Kejsarinnan

Virgos, gör dig redo för en vecka med kreativitet och överflöd tack vare kejsarinnans energi. Det är en bra tid att få saker gjorda. Släpp taget och våga uttrycka dina talanger. Dela denna prognos med dina kamrater för att ge dem en dos inspiration.

Vågen: Den hängde mannen

Vågen, den hängde mannen inbjuder dig att ändra ditt sätt att se saker den här veckan. Det är dags att ta ett steg tillbaka och omfamna förändring. Transformation är på gång , välkomna den med lugn. Dela denna prognos med dina nära och kära för att hjälpa dem att navigera genom denna period av förändring.

Skorpionen: Stjärnan

Skorpioner, stjärnans energi inbjuder dig att vara positiv den här veckan. Trots utmaningarna, håll hoppet vid liv och glöm inte att tro på dina drömmar. Var optimistisk, din stjärna lyser starkt. Dela denna prognos med dem som kan behöva lite ljus på sin väg.

Läs också  Upptäck din lyckodag i vår astrologiska prognos för höstveckan 9 till 15 oktober 2023!

Skytten: Kejsarinnan

Skyttar, kejsarinnan förkunnar en vecka med överflöd och kreativitet för dig. Uttryck dina talanger fritt och låt dina projekt komma till nytta. Omfamna energin av uppfyllelse. Dela denna prognos med dem som kan behöva en kreativ boost.

Stenbocken: Den hängde mannen

Stenbockar, den hängde mannen inbjuder dig att ändra ditt perspektiv den här veckan. Ta en ny titt på situationen och du kommer att se transformationer vid horisonten. Släpp taget och låt förändringen överraska dig. Dela dessa förutsägelser med dina nära och kära så att de också kan förbereda sig för dem.

Vattumannen: Stjärnan

Kära Vattumannen, stjärnan påminner dig om att trots utmaningarna finns det alltid hopp. Var positiv och fortsätt att drömma stort. Din stjärna lyser starkt, låt den lysa upp din väg. Dela denna prognos för att ingjuta lite optimism omkring dig.

Fiskarna: Kejsarinnan

Fiskarna, kejsarinnans energi bjuder in dig till en vecka av överflöd. Det är dags att göra verklighet av dina planer och låta dina talanger lysa igenom. Gör det mesta av denna tid av uppfyllelse. Dela denna prognos med dina vänner för att inspirera till kreativitet och överflöd i din omgivning.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria