Início » Nyheter » Virvelvind av energier och personlig transformation: Din tarotguide från 30 oktober till 5 november 2023

Virvelvind av energier och personlig transformation: Din tarotguide från 30 oktober till 5 november 2023

Följ med oss på ett fascinerande andligt äventyr den här veckan! När du känner denna virvelvind av energier, förbered dig för oväntade personliga förvandlingar genom att dyka in i vår Tarotguide. När allt kommer omkring, vem gillar inte lite spänning?

Välkommen alla till denna nya vecka i oktober som avslutas i november, där himlen tar oss in i en virvelvind av olika energier. Från 30 oktober till 5 november 2023 skildrar taroten en period av djup introspektion, där potentialen för personlig förvandling är på topp. Genom tarotkorten som har visats för den här veckan är vi inbjudna att omfamna våra skuggor, acceptera vår rädsla och få klarhet. Det första stora kortet vi drog för denna vecka är The Hanged Man. Det här kortet inbjuder oss att ändra vårt perspektiv, att se saker från en ny vinkel och att omfamna omvända situationer. Det här är en tid att släppa taget om gamla tankemönster och skadliga vanor och välkomna nya idéer och möjligheter. Därefter drog vi Temperance-kortet. Detta tyder på ett behov av balans, tålamod och måttlighet. Det är dags att hitta den rätta balansen i våra liv, oavsett om det är i vår personliga interaktion, våra passioner eller våra ambitioner. Det är också dags att öva på tålamod och lära sig att allt händer i sin tid. Slutligen, det sista stora kortet för denna vecka är Månen. Detta kort symboliserar dolda mysterier, osäkerhet och behovet av att lita på sin intuition. Månen påminner oss om att även i tider av mörker finns det alltid ett ljus som lyser – det är en tid att lyssna på din inre röst och lita på din intuition. Sammanfattningsvis kommer denna vecka att vara full av utmaningar och möjligheter för tillväxt. Det är en tid att utforska ditt inre djup, arbeta på balans i ditt liv och utnyttja din intuition. Håll ögonen öppna för tecken från universum, leta efter de dolda budskapen bakom veckans händelser och kom ihåg att varje situation är en möjlighet att lära sig och växa.

Läs också  Upptäck din lyckodag! Opublicerade astrologiska prognoser för 11 till 17 september 2023

Aries: The Hanged Man

Det är en vecka av förnyelse för dig, Väduren. Hanged Man-kortet föreslår att du kan ändra ditt perspektiv på situationer som du tidigare upplevt som svåra. Var inte rädd för denna vända perspektiv, den kan vara positiv och avslöja nya möjligheter. Dela denna energi av transformation med dem runt omkring dig.

Oxen: Måttlighet

Nykterhetskortet indikerar ett behov av balans och måttlighet denna vecka, Oxen. Ta dig tid att hitta den rätta balansen i ditt liv och träna tålamod . Allt händer på sin tid, kom ihåg det. Låt dina vänner veta vikten av dessa värdefulla tips.

Tvillingarna: Månen

Tvillingarna, månen symboliserar en vecka av dolda mysterier och osäkerhet. Frukta inte mörkret, det döljer ofta rika skatter. Lita på din intuition och dela dessa mystiska fynd med dina nära och kära.

Läs också  Visuellt test: Har du öga för detaljer och kan identifiera inkräktaren på bara 12 sekunder?

Kräftan: Den hängda mannen

Förvandlingsvecka för dig, Kräftan. Ändra ditt perspektiv , släpp gamla vanor och välkomna nya möjligheter med Hangman-kortet. Dela dina nya upptäckter med dem du älskar.

Leo: Måttlighet

Leo, denna vecka präglas av nykterhetskortet. Det är dags att hitta balans i ditt liv och lära dig att allt händer i sin tid. Uppmuntra dina vänner att göra detsamma, att dela är en dygd.

Jungfrun: Månen

Kära Jungfru, månkortet inbjuder dig att lita på din intuition den här veckan. Var inte rädd för dolda mysterier, de är ofta rika på lärdomar. Dela dina uppenbarelser med andra, de kan hjälpa dem också.

Vågen: Den hängda mannen

Hangman-kortet tillkännager en vecka av förvandling för dig, Vågen. Våga se saker från ett annat perspektiv och var inte rädd för förändringar. Glöm inte att dela dessa nya perspektiv med dem runt omkring dig.

Läs också  Upptäck den himmelska baletten som formar ditt öde: Din astrologiska guide från 27 november till 3 december 2023

Skorpion: Måttlighet

Skorpionen, veckans nykterhetskort påminner dig om vikten av balans . Tålamod och måttlighet är dina allierade under denna period. Dela dessa värderingar med dem som behöver dem.

Skytten: Månen

Skytten, månkortet framkallar en vecka av dolda mysterier och intuition. Utforska gråzonerna, lyssna på din inre röst och dela dina upptäckter med omgivningen.

Stenbocken: Den hängda mannen

Stenbocken, den hängda mannen indikerar en vecka av förändringar och utmaningar att övervinna. Motstå inte denna vändning, det kan vara fördelaktigt. Inspirera andra med ditt mod inför förändringar.

Vattumannen: Måttlighet

Vattumannen, du är inbjuden denna vecka för att hitta balans i ditt liv tack vare nykterhetskortet. Tålamod och måttlighet är nyckeln. Uppmuntra andra att följa ditt exempel.

Fiskarna: Månen

Fiskarna, månen uppmanar dig att lita på din intuition den här veckan. Var inte rädd för de okända och dolda mysterierna, de kan vara en källa till ljus i ditt liv. Dela dina mystiska upplevelser med dina nära och kära.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria