Início » Nyheter » Visuell gåta: Hitta svaret på detta IQ-test på under 45 sekunder.

Visuell gåta: Hitta svaret på detta IQ-test på under 45 sekunder.

I det här testet måste du lösa IQ-frågan på mindre än 45 sekunder. Tror du att du klarar det?

Välkommen till detta intelligenstest , som kommer att utmana dig att lösa en gåta som ser enkel ut vid första anblicken. I denna bild har du flera tärningar, var och en med ett annat frågetecken. Din uppgift är att hitta värdet på det sista frågetecknet genom att dechiffrera gåtan med hjälp av din logik och dina intellektuella färdigheter. Kan du tänka kreativt och strategiskt? Starta spelet för att ta reda på det

© Kennelenduro

Ett intelligenstest och en spännande utmaning

Detta intelligenstest är mycket mer än ett enkelt tärningsspel. Varje tärning representerar ett annat nummer och de är arrangerade på ett sådant sätt att de skapar ett pussel. Ditt uppdrag är att hitta numret bakom denna komplexa tärningskonfiguration. Denna utmaning är utformad för att stimulera ditt sinne och utmana dig att tänka analytiskt och strategiskt. Du kommer att behöva överväga olika kombinationer och tillvägagångssätt för att komma fram till lösningen . Tänk att nyckeln till att lösa detta pussel kan ligga i de små detaljerna, så ta dig tid att titta noga på varje tärning och fundera på vad varje position betyder.

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta siffran 7666 bland de 7696?

Hur löser man detta pussel?

För att lösa detta pussel måste du ta några metodiska steg. Börja med att undersöka varje tärning och notera siffrorna på den. Ställ dig själv de rätta frågorna: finns det en sekvens eller länk mellan siffrorna på tärningarna? Vilka operationer användes för att få fram de angivna resultaten? Prova sedan olika kombinationer av siffrorna på tärningarna för att se om de bildar signifikanta tal. Lägg t.ex. ihop några av siffrorna eller använd dem för att skapa matematiska operationer. Ha ett öppet sinne, det här pusslet kan kräva ett kreativt tillvägagångssätt snarare än enkla beräkningar.

Lösning

Frågetecknet är lika med 84, hittade du det? Om så är fallet, grattis! Du har logiskt tänkande och en hög IQ. Om du inte hittade resultatet, här är vad du var tvungen att göra. För den första kolumnen, lägg till numret på den första tärningen (5) till numret på den andra tärningen: 5 + 1 (1), vilket ger 6. Subtrahera sedan numret på den andra tärningen (1) från numret på den första tärningen (5), vilket ger 5 – 1 = 4. Resultatet för den första kolumnen är 64, och du kan använda samma metod för resten.

Läs också  Hur rengör jag en mikrofibermopp?
© Kennelenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!