Início » Nyheter » Visuell utmaning: Hitta de 12 skillnaderna mellan dessa 2 godisbutiksbilder på mindre än 40 sekunder!

Visuell utmaning: Hitta de 12 skillnaderna mellan dessa 2 godisbutiksbilder på mindre än 40 sekunder!

Syntest är en metod för underhållning och lärande som involverar observation och utveckling av visuella färdigheter. De används ofta i spel och skolprogram. Idag erbjuder vi ett spel baserat på det visuella testet : Hitta 12 skillnader mellan två bilder som representerar en godisbutik. Med det här spelet kommer du att kunna testa din koncentrationsförmåga och din visuella precision. En intressant utmaning för alla som gillar en utmaning! Spelet går ut på att hitta 12 skillnader mellan två bilder som representerar en godisbutik på mindre än 40 sekunder. Förutom att testa din hastighet och precision kan det också vara väldigt roligt! Du måste titta noga efter detaljer som lätt kan missas vid första anblicken. Var skarpsinnig eftersom vissa av skillnaderna kan vara mycket subtila eller väl dolda. Du kommer också att bedömas på hur snabbt du hittar skillnaderna. Så, är du redo att anta denna utmaning? Ställ in din bästa tid och se om du kan slå ditt rekord!

Läs också  Syntest: Utveckla din synskärpa med följande observationstest.
© Kenneenduro

Testa din synskärpa och anta utmaningen!

Gillar du att anta utmaningar? Spot the skillnader är en av dem! Vi föreslår att du testar din synskärpa och ser de 12 skillnaderna som är gömda i den här konfektaffären. Du har mindre än 40 sekunder på dig, är du redo att anta den här utmaningen? Du ska se, det är lättare än det verkar! Och du kommer garanterat att avsluta spelet med ett leende på läpparna och en liten söt smak i munnen. Så redo för utmaningen? För att lyckas med den visuella utmaningen måste du koncentrera dig och noggrant observera varje detalj. Om man inte tittar noga är det svårt att hitta de 12 skillnaderna mellan de två bilderna på godisaffären på mindre än 40 sekunder. Skillnaderna kan vara minimala och placerade i de minsta hörnen av bilderna. Till exempel ett godis som ändrar form, en färg som ändras eller ett litet föremål som har lagts till eller modifierats. Det kan ta flera minuter att identifiera alla ändringar. Det är därför viktigt att du är uppmärksam och tar dig tid att jämföra och analysera varje element i bilderna för att hitta de 12 skillnaderna.

Läs också  Visuellt test: På mindre än 60 sekunder måste du hitta presentpaketet som finns i den här bilden!

Grattis till de som hittade de 12 skillnaderna!

Grattis till de som klarade utmaningen och hittade de 12 skillnaderna mellan de två kattbilderna på mindre än 40 sekunder! För de som inte har hittat de 12 skillnaderna kommer vi att visa dig en bild där du kan visualisera dem.

© Kenneenduro

Vi uppmuntrar dig att träna regelbundet genom att spela spel som förbättrar din koncentration och din känsla för observation. Glöm inte att dela spelet på dina sociala nätverk och försök slå ditt rekord!

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!