Início » Nyheter » Visuell utmaning: Kommer du att kunna hitta inkräktarna i bilden på mindre än 20 sekunder?

Visuell utmaning: Kommer du att kunna hitta inkräktarna i bilden på mindre än 20 sekunder?

Denna visuella utmaning är ett perfekt sätt att testa din koncentration såväl som dina mentala färdigheter.

Idag ger vi dig en visuell utmaning speciellt utformad för att förbättra din koncentration och intellektuella färdigheter. Testet går ut på att hitta fem väl dolda element i bilden som presenteras för dig. För att krydda utmaningen har du exakt 20 sekunder på dig att hitta dem.

Presentation av den visuella utmaningen

Dagens visuella utmaning ger dig en bild av flera kalkoner med fem väl dolda element , inklusive 4 tuppar och 1 äpple . Ditt uppdrag blir då att hitta dem på mindre än 20 sekunder.

© Kenneenduro

För att hjälpa dig i ditt sökande bör du veta att tuppar är utrustade med krön och inte fjädrar på ryggen. För att hitta äpplet måste du sätta all din koncentration till sitt maximala. Du bör också placera dig själv på en plats som främjar koncentration, borta från alla distraktioner.

Läs också  Syntest: Utveckla din synskärpa med följande observationstest.

Syntestlösning

Lyckades du hitta alla fem inkräktarna på mindre än 20 sekunder? Grattis! Du kan vara stolt över dig själv eftersom du är en av personerna med en extraordinär intelligenskvot. Denna visuella utmaning är mer komplicerad än den verkar. Du ska inte skylla dig själv om du inte lyckats få ut inkräktarna inom utsatt tid. Om du fortfarande inte hittar dem kan du se svaren i den korrigerade bilden.

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!