Início » Nyheter » Visuell utmaning: Vad är det exakta antalet kuber i den här bilden?

Visuell utmaning: Vad är det exakta antalet kuber i den här bilden?

Det bästa sättet att veta hur mycket av en observatör du är är att anta denna visuella utmaning.

Den visuella gåtan som föreslås idag är ett gyllene tillfälle att bedöma din känsla för observation såväl som din intelligens. Vid första anblicken verkar testet vara enkelt, men det är det inte. Få människor har kunnat lösa detta pussel . Kommer du att vara en del av det?

Hur utför man detta visuella test?

Enkelt , din uppgift är att räkna antalet blå kuber som finns i den här bilden. Var försiktig, det finns en fälla.

© Kenneenduro

Eftersom testet inte är tidsbestämt har du möjlighet att ta dig tid att tänka noga. Kom dock ihåg att ju tidigare du slutför detta pussel, desto bättre. För att lägga alla chanser på din sida, koncentrera dig och låt dig inte störas av externa källor till distraktion. Kom ihåg att du bara får ett försök, så var försiktig.

Läs också  Visuell utmaning: Identifiera de 10 skillnaderna mellan dessa 2 bilder på mindre än 40 sekunder!

Vilka är fördelarna med att anta denna visuella utmaning?

Många människor njuter helt enkelt av den intellektuella utmaningen och underhållningen som visuella pussel och logiska spel ger. Detta kan vara en trevlig aktivitet för att fördriva tiden. Det föreslås att regelbunden träning av IQ-testspel och visuella pussel kan hjälpa till att upprätthålla hjärnans hälsa när man åldras, genom att stimulera hjärnan och förhindra kognitiv degeneration.

Svar: här är det exakta antalet kuber i bilden

Många tror säkert att svaret är 6, men det är inte sant . Lösningen är 9. Titta på bilden nedan för förklaringen

© Kenneenduro

Det handlar inte bara om att räkna de synliga kuberna. Vi måste också ta hänsyn till de som är osynliga, staplade under de andra. Har du lyckats undvika denna fälla? Grattis om du hittade rätt svar. Du kan betraktas som en riktig detektiv. Du har ett öga för detaljer, inget verkar undgå dig. Det betyder också att du kan behålla visuell information som andra kan förbise. Om du misslyckades spelar det ingen roll. Det händer också att man misslyckas på ett prov. Dessutom var den här lite svår, eftersom den innehöll en fälla. Och det bästa sättet att undvika dem är att vara van vid att anta utmaningar. För att förbättra dig snabbt, tveka inte att börja med de enkla pusslen och öka nivån allt eftersom du lyckas. Dina vänner och nära och kära kommer att uttrycka sin tacksamhet när du skickar den här mattegåtan till dem via sociala medier.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!