Início » Nyheter » Visuellt logiktest: Kan du räkna ut svaret på 10 sekunder?

Visuellt logiktest: Kan du räkna ut svaret på 10 sekunder?

Om du gillar beräkningar är den här gåtan något för dig.

Här är en matematisk utmaning som testar din intelligens . Det är en tabell som ska visa 9 siffror, men det finns bara 8 på tabellen och du måste fortfarande hitta den saknade siffran. Den tomma kvadraten finns i den sista raden i den andra kolumnen, och flera Internetanvändare har misslyckats med att hitta rätt nummer. Men om du koncentrerar dig och är uppmärksam på detaljer kommer du att komma dit. Ta dig lite tid att lösa den här uträkningen

© Kennelenduro

Hur hittar jag svaret?

Denna utmaning innehåller en tabell med siffror där du måste hitta den som saknas. Du har bara 10 sekunder på dig att hitta det, så den bästa tekniken är att komma ihåg alla element i tabellen. Detta kräver metodiskt och exakt tänkande. Därför är det bäst att koncentrera sig innan man börjar. Följande stycke visar skälen till att utföra ett sådant test.

Läs också  Visuellt test: En jordgubbe är gömd bland alla frukter. Kan du hitta den på 15 sekunder?

Hur viktigt är det här pusslet?

Att lösa ett pussel som detta är mycket bra för din mentala hälsa och hjälper dig också att stärka ditt logiska tänkande. Det hjälper också till att förbättra ditt minne eftersom det tar så kort tid att hitta svaret, och det är ett tillfälle att testa din skicklighet och bevisa din intelligens. För att inte tala om det faktum att det ger din hjärna ett träningspass och stimulerar dina neuroner. För att ta reda på om du har löst gåtan, läs stycket nedan.

Svar: här är lösningen

Har du fortfarande inte lyckats lösa gåtan och vill veta svaret? Den saknade siffran är 22. Allt du behöver göra är att subtrahera kolumn 1 från kolumn 3 och multiplicera svaret med siffran 11 för att få den exakta siffran i kolumn 2. För att göra en lång historia kort är den korrekta formeln (Kolumn 1 – Kolumn 3) x 11 = Kolumn 2. Så för rad 1: 42 – 38 = 4 x 11 = 44; rad 2: 28 – 23 = 5 x 11 = 55 och slutligen rad 3: 39 – 37 = 2 x 11 = 22.

Läs också  Syntest: Skulle du kunna hitta siffran 22 på mindre än 12 sekunder?
© Kennelenduro

Men du behöver inte vara intellektuell för att hitta den här siffran. Om du inte lyckas, oroa dig inte. Andra pussel av detta slag finns fortfarande tillgängliga på vår webbplats. Du kan testa din intelligens och analytiska förmåga så många gånger du vill. Om du gillade den här lösningen, dela din erfarenhet på sociala nätverk och berätta för dina vänner om den .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!