Início » Nyheter » Visuellt pussel: Hitta den 4-uddiga stjärnan som är gömd i den här figuren

Visuellt pussel: Hitta den 4-uddiga stjärnan som är gömd i den här figuren

Testa dina observationsförmåga genom att försöka lösa detta visuella pussel att hitta gömstället för en 4-uddig stjärna.

Vad är bättre än en visuell utmaning för att testa dina observationsförmåga? Med detta test kommer din syn att sättas på prov. Om du är mycket uppmärksam på detaljer kommer detta pussel att vara en barnlek för dig. Fortsätt läsa för instruktioner.

Dagens utmaning: Leta upp gömstället för den 4-toppade stjärnan i den här bilden

Din uppgift är att titta noga på bilden nedan. Sedan är ditt uppdrag att hitta var den 4-uddiga stjärnan är gömd på mönstren.

© Kenneenduro

Du måste ha ett öga, annars riskerar du att inte se något. Uppmärksamhet och koncentration måste finnas där. Ta så mycket tid som du behöver eftersom testet inte är tidsbestämt. Om det behövs, sitt på en lugn och bekväm plats, under rätt förhållanden för att klara testet, långt ifrån alla distraktioner.

Läs också  Personlighetstest: Är du en person av handling eller mer av en tänkare? Ta det här testet för att ta reda på det.

Vilka är fördelarna med att lösa detta visuella pussel?

Ett visuellt pussel utmanar tänkande , logik och problemlösning. Deltagarna måste noggrant analysera visuella ledtrådar och göra kopplingar för att lösa pusslen. Det stärker problemlösningsförmågan. Detta kan stärka din förmåga att hantera komplexa utmaningar i andra aspekter av deras liv. Det är också ett snabbt och enkelt sätt att minska din stress och ångest.

Svar: Här är platsen för den 4-uddiga stjärnan

När man tittade på bilden sa majoriteten av internetanvändarna till sig själva att det inte finns någon 4-uddig stjärna på de olika mönstren. Däremot fanns och gömstället ligger något till vänster om nedre delen. Titta på bilden nedan för att se dess exakta plats. Har du också hittat det här svaret? Grattis om du också hittade stjärnans plats. Detta visar en stor observationsförmåga hos dig. Du kan se detaljer, mönster eller dolda element i en bild.

Läs också  Visuell utmaning: Lös differensspelet och hitta de 12 skillnaderna mellan de två bilderna på under 45 sekunder!
© Kenneenduro

Att kunna lösa detta visuella pussel är en form av problemlösning. Det gör att du oftast klarar av att ta dig an andra typer av komplexa utmaningar. Om du misslyckades spelar det ingen roll. Det betyder inte nödvändigtvis att du har dålig syn eller är dum. Du kanske bara saknar träning. För att råda bot på detta är det klokt att ta sig an flera liknande utmaningar. Vet att din hjärna är en muskel och den måste vänja sig vid den. Om du gillade det här testet, tveka inte att dela det på sociala nätverk så att dina vänner kan dra nytta av det.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!