Início » Nyheter » Visuellt pussel: Hitta svaret på denna spännande mattegåta på 60 sekunder!

Visuellt pussel: Hitta svaret på denna spännande mattegåta på 60 sekunder!

Tror du att du är bra på matte? För att ta reda på det är det enkelt! Hitta svaret på den här bilden.

Välkommen till detta stimulerande test som är tillgängligt för alla. I detta pussel kommer du att konfronteras med fyra operationsrader representerade av olika symboler och matematiska operationer. Ditt uppdrag är att bestämma värdet av varje element för att hitta det slutliga resultatet som representeras av frågetecknet. Oavsett om du är ett fan av mattepussel eller bara letar efter en rolig utmaning, kommer detta test att sätta dina matematiska färdigheter och logik på prov. Är du redo att lösa denna matematiska utmaning?

Utmanande matteprov

I det här testet har du fyra rader med operationer med en huvudsaklig matematisk operation: addition. Ditt mål är att lösa den slutliga operationen och hitta värdet av varje element som representeras av symboler i varje operationsrad.

Läs också  Kosmisk händelse den 20 oktober 2023: Konjunktion av kvicksilver och solen - Påverkan på kärlek för tre astrologiska tecken
© Kenneenduro

I operationsraderna har du tre symboler: en sol, ett moln och en måne. Varje symbol representerar ett annat värde. För att lösa denna gåta måste du använda logik och driva din matematiska analys. Använd dina matematiska färdigheter för att hitta värdena för de saknade elementen i varje rad med operationer. När du har hittat värdena för varje saknad föremål, lös den sista frågan som är att bestämma värdet på frågetecknet.[/caption]

Hur löser man detta pussel?

För att lösa detta matematiska pussel, följ stegen nedan för varje operationsrad. Analysera de tre symbolerna, varje symbol representerar olika nummer. Prova olika sifferkombinationer för att ersätta symbolerna och få det indikerade resultatet. Kontrollera om detta resultat är korrekt genom att använda samma matematiska regel för nästa operationsrader. Ta dig tid och använd logik för att lösa denna gåta. Om du har svårt, prova gärna olika kombinationer av siffror tills du hittar rätt svar.

Läs också  Upptäck ditt öde med himmelsk harmoni: Vilken blir din lyckodag under den mystiska veckan 20 till 26 november 2023?

Lösning

Frågetecknets värde är 14 . Grattis, om du hittade det här resultatet! Du har visat att du har utmärkt problemlösningsförmåga och logiskt tänkande. Om du inte har svaret, så här går du tillväga: Väckarklockan har ett värde på 3: 9 / 3 = 3. Kalkylatorn har ett värde på 6: 12 – (2 × 3)) = 12 – 6 = 6. Boken har ett värde på 5: 16 – 6 = 10, så 10/2 böcker = 5. Resultatet av tillägget är: en bok + en väckarklocka + en miniräknare = 5 + 3 + 6 = 14 .

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!