Início » Nyheter » Visuellt test: Du är en utmärkt observatör om du kan se paraplyet på mindre än 15 sekunder.

Visuellt test: Du är en utmärkt observatör om du kan se paraplyet på mindre än 15 sekunder.

Testa din syn och din känsla för observation med denna ganska komplexa visuella utmaning.

Syntester är ett utmärkt sätt att mäta och förbättra dina visuella och kognitiva förmågor. Faktum är att de låter dig öka din koncentration, ditt minne och din synskärpa. Dessutom är de roliga och tillgängliga för alla. Du kan göra dem både för att utveckla dina färdigheter, men också för att ha roligt och bekämpa vardagens stress. Du kan också försöka lösa dem var som helst och när som helst. Ta dagens utmaning för att se var du står på observationsskalan.

Visuellt test: ”Var är paraplyet på den här bilden?” »

Nedan kan du hitta fotot av jultomten. Din utmaning idag är att vara uppmärksam på de många komponenterna och detaljerna i denna bild för att hitta ett paraply. I själva verket var ett paraply dolt. Använd koncentration och uppmärksamhet för att upptäcka det.

Läs också  Personlighetstest: kan du hantera avslag? Välj en av bilderna för att ta reda på det
© Kenneenduro

Du har 15 sekunder på dig att försöka lösa detta synpussel och på så sätt bevisa din synskärpa. Observera: endast de mest intelligenta individerna med örnsyn kan enkelt upptäcka alla detaljer i denna bild på rekordtid. Låt oss se om du är en av dem. Du är redo ? Du kan starta din timer i 3, 2, 1. Lycka till!

Visuellt test: rätt svar

De tilldelade 15 sekunderna har gått ut. Klarade du syntestet i tid? Om du upptäckte paraplyet före slutet av 15 sekunder, så har du framgångsrikt klarat dagens visuella utmaning! Bra gjort ! Det betyder att du är en utmärkt observatör. Har du alltid varit välsignad med denna fantastiska förmåga eller tränade du för att ha den? Om du inte upptäckte paraplyet i tid har du tyvärr misslyckats med dagens syntest. Det betyder att du fortfarande behöver träna för att utveckla din synskärpa och en dag bli en ess-observatör. För att göra detta behöver du inte leta efter komplexa strategier. Du behöver bara arbeta på din syn regelbundet med visuella övningar som testet du just tog. Besök vår sida för att inte missa några av våra kommande utmaningar och visuella pussel.

Läs också  Syntest: Utveckla din synskärpa med följande observationstest.

Lösningen

Faktum är att paraplyet i fråga är placerat i högra hörnet av bilden. Han gömmer sig bakom gåvorna, vilket gjorde utmaningen svårare.

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!