Início » Nyheter » Visuellt test: du har 10 sekunder på dig att berätta var grodan är!

Visuellt test: du har 10 sekunder på dig att berätta var grodan är!

Om du har bra ögon är det en barnlek för dig att klara detta test!

Vet du att för att testa dina visuella förmågor finns det inget bättre än att anta visuella utmaningar ? Med vår utmaning för dagen kommer du till exempel att kunna ha en klar uppfattning om precisionen i din syn. Samtidigt kommer det att vara ett bra tillfälle att ta en liten paus och ha lite kul. Tack vare detta test kan du dekomprimera och träna dina ögon.

Syntest: var gömmer sig den lilla grodan?

Att ta sig an en visuell utmaning är mycket mer än bara en hobby. Visst låter det dig sysselsätta dig själv eller koppla av mellan två uppgifter. Men du har andra fördelar att vinna. Att göra ett syntest fungerar dina ögon. Detta gör det först möjligt att definiera precisionen och eventuellt förbättra den. Det är fortfarande ett formidabelt sätt att förfina din synskärpa och utveckla din visuella intelligens. Bortsett från det kommer den här typen av utmaningar hjälpa dig att koncentrera dig bättre. Dess upplösning kräver särskilt en ökad känsla av observation som du bara kommer att kunna använda om du fokuserar helt på spelet. Om dessa fördelar intresserar dig, ta reda på vad du måste göra i dagens test. På bilden som visas finns skräp. Bland detta avfall finns dock en väl gömd levande varelse: en groda. Försök att hitta denna amfibie!

Läs också  Visuellt test: Kommer din syn att vara tillräckligt bra för att hitta rosen som gömmer sig bland sniglarna på 10 sekunder?
© Kenneenduro

Om du kan hitta den klarar du testet. Men var försiktig, du har bara 10 sekunder på dig att göra det.

Visuellt test: rätt svar

Den tiondels sekund har gått och det är nu dags att inventera dina visuella förmågor. För att göra detta inbjuder vi dig att upptäcka lösningen på utmaningen nedan.

Lösningen

Vårt lilla tips för att enkelt hitta grodan är att visualisera dess utseende och ta hänsyn till dess egenskaper. Grodan gömmer sig därför nödvändigtvis bland skräp i bilden. Om du håller ögonen öppna ser du det längst upp till vänster i papperskorgen.

© Kenneenduro

Om du hittade den här platsen så gratulerar vi dig. Du har ett utmärkt öga för detaljer. Du kan urskilja varje element och varje inkonsekvens på ett briljant sätt. Å andra sidan, tyck inte synd om dig själv om 10 sekunder inte tillät dig att hitta djuret. Det betyder helt enkelt att du behöver träna. Du måste träna dina ögon så att de kan lägga märke till varje liten detalj i en bild . För att göra detta kan du utmana dig själv med våra andra visuella tester.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!