Início » Nyheter » Visuellt test: Du har 60 sekunder på dig att hitta en broccoli i denna vilseledande bild!

Visuellt test: Du har 60 sekunder på dig att hitta en broccoli i denna vilseledande bild!

De som har bra syn kommer att kunna hitta broccolin i den här bilden under den tid som står till förfogande.

Hej och välkomna till detta visuella test. Detta test är en klassiker som du känner väl till och som är mycket populär på vår webbplats. I denna visuella utmaning måste du visa noggrann observation och orubblig uthållighet för att upptäcka inkräktaren. Dagens inkräktare är en grönsak som inte är särskilt uppskattad, det är broccoli. Broccolin är gömd bland träden på den här bilden. Det kan se ut som en enkel uppgift, men låt dig inte luras av hur bilden ser ut: broccolin är skickligt gömd bland trädens bladverk. Dess form och färg kan lätt förväxlas med de omgivande trädens. Broccolin som är gömd i bilden väntar på dig, redo att upptäckas av den mest uppmärksamme bland er. Lycka till och ha kul!

Läs också  Visuellt test: Hitta burken i den här bilden av wombats på mindre än 5 sekunder!
© Kennelenduro

Ett intressant visuellt test

Denna visuella utmaning är ett utmärkt sätt att testa din observations- och koncentrationsförmåga samtidigt som du har roligt. Den testar din förmåga att upptäcka subtila detaljer och även din förmåga att se skillnaden mellan olika objekt. Var tålmodig och metodisk i ditt sökande, eftersom broccolin kan finnas var som helst i bilden. Bilden är en färgstark och detaljerad komposition med träd i olika storlekar och sorter. De gröna nyanserna i bladen och trädens placering gör uppgiften ännu mer komplex.

Hur hittar jag broccoli?

Här är några tips som hjälper dig att hitta broccolin som är gömd i bilden. Ta en stund och titta på bilden som helhet innan du fokuserar på detaljerna. Detta hjälper dig att bekanta dig med kompositionen som helhet och upptäcka områden där broccolin kan gömma sig. Fokusera på trädens bladverk, eftersom det är där broccolin troligen gömmer sig. Leta efter texturer som liknar broccoli och kontrollera att de sticker ut mot trädens bladverk. Leta efter gröna nyanser som kan skilja sig från andra blad – broccolin kan ha en något annorlunda nyans som gör att den skiljer sig från de omgivande träden. Nu när du har korten i handen kan du börja spela.

Läs också  Visuellt test: Endast de mest försiktiga kan hitta de 3 ansiktena som är gömda i denna bild

Lösning

Grattis om du har hittat broccolin som är gömd i bilden. Om inte, bli inte avskräckt, det finns andra tester tillgängliga på webbplatsen för att vässa dina färdigheter. Om du inte har lyckats hitta broccolin, ta en titt på bilden nedan för att avslöja den exakta platsen för broccolin.

© Kennelenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!