Início » Nyheter » Visuellt test: En färgglad ballong är gömd i denna bild som ser väldigt aptitlig ut!

Visuellt test: En färgglad ballong är gömd i denna bild som ser väldigt aptitlig ut!

Den starkaste kan hitta bollen gömd i den här bilden på mindre än 60 sekunder. Tror du att du kan?

Alltid i jakten på inkräktaren, i den här bilden är det en ballong som måste uppmärksammas. I detta visuella test döljs en ballong bland en mängd färgglada glassar och godsaker. Denna visuella utmaning kommer att testa dina observationsförmåga och din förmåga att snabbt upptäcka dolda föremål bland andra liknande föremål. De färgade glasskulorna kan vara en riktig fälla och lura dig, men med ett skarpt öga och skarp koncentration kommer du att klara denna utmaning. Så, är du redo för utmaningen och hittar bollen bland isen? Känn dig bekväm och ha kul!

© Kenneenduro

Ett färgstarkt och spännande spel

Bilden är en sammansättning av flerfärgade glassar som erbjuder olika läckra smaker. Varje kula glass har sina egna färger, som kommer att fånga ditt öga och omintetgöra ditt mål. Denna amalgam kommer att göra sökandet efter bollen mycket komplex. Visserligen kan du bli frestad att fokusera på färgerna och mönstren på glasskulorna, men var försiktig, håll fokus på ditt mål. För att få en bra start på det här spelet, ta dig tid att observera hela bilden och bekanta dig med de olika elementen som finns. Låt sedan dina instinkter vägleda dig. Tänk på att bollen kan vara av vilken färg och vilken storlek som helst, men den kommer att ha en mycket karakteristisk form som inte kommer att lura.

Läs också  Math Challenge: Testa dina matematikkunskaper och visa din IQ genom att bara flytta på två tändstickor!

Hur lyckas man i detta spel?

Att hitta bollen på den här bilden fylld med färgglada glassbollar kräver observation och koncentration. Här är några metoder som hjälper dig att hitta bollen. Leta efter en karakteristisk rundad form, bollen kommer att ha en distinkt rundad form som skiljer den från kulor med glass. Leta efter denna form bland de andra elementen i bilden. Även om bollen kan vara vilken färg som helst, fokusera på kontrasterande färger för att upptäcka den. Titta metodiskt över bilden och sveper den från alla håll. Detta gör att du kan täcka hela ramen och snabbt identifiera bollen om den finns. Leta efter skillnader i mönstren mellan kulorna med glass jämfört med ballongen. Bollen kommer att ha ett mönster som skiljer den från andra föremål.

Läs också  Personlighetstest: Är du en organiserad eller rörig person? Gör provet!

Lösning

Om du lyckades hitta bollen, grattis! Om inte, bli inte avskräckt och ta en titt på bilden nedan.

© Kenneenduro

Vi hoppas att du gillade det här visuella testet och att det gjorde det möjligt för dig att ha en trevlig och underhållande tid.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!