Início » Nyheter » Visuellt test: håll ögonen öppna och hitta de två japanska tjejerna gömda bland de ryska dockorna på 10 sekunder!

Visuellt test: håll ögonen öppna och hitta de två japanska tjejerna gömda bland de ryska dockorna på 10 sekunder!

Kommer 10 sekunder att räcka för att du ska lösa det visuella pusslet och hitta inkräktaren!

Du behöver inte ha örnögon för att klara detta nya visuella test ! Allt du behöver är god syn och observationsförmåga. Detta gör att du kan skilja det falska från det verkliga. Detta är ett spel som är både underhållande och cerebralt eftersom du har roligt med att hitta inkräktaren medan du arbetar med dina visuella färdigheter.

Visuellt test: « var är de två japanska flickorna gömda bland de ryska dockorna?” »

En visuell utmaning är en utmaning som testar dina visuella färdigheter och koncentrationsnivå. Det bygger på principen om ”inkräktare”. På bilden ska du hitta ett element som inte ska höra till inredningen och som slår fel.

© Kenneenduro

För att upptäcka det måste du ha ett öga för detaljer och vara uppmärksam. Tror du att du har dessa egenskaper? Gör testet för att ta reda på det. På följande bild kan du se ett gäng ryska dockor i glada och olika färger. Två av dessa leksaker är dock inte ryska dockor, utan japanska. För denna visuella utmaning måste du hitta var dessa två japanska figurer står. Du har 10 sekunder på dig. Om du vill lyckas, håll ögonen öppna och koncentrera dig! Om du är redo, gör det!

Läs också  Visuell utmaning: Hitta de 12 skillnaderna mellan dessa två bilder av ett förälskat par på mindre än 40 sekunder!

Visuellt test: rätt svar

Eftersom de 10 sekunderna har gått är det nu dags att avgöra om du har hittat den exakta platsen för de två japanska tjejerna.

Lösningen

För att hitta den exakta platsen för våra två inkräktare var det nödvändigt att jämföra egenskaperna hos de två figurerna. En rysk docka bär vanligtvis en sarafan (toppklänning). Detta är det traditionella matryoshka-plagget för ryska kvinnor. Denna outfit kombineras med en sjal på huvudet. Å andra sidan har en japansk kvinna sneda ögon.

© Kenneenduro

Med hänsyn till dessa särdrag kommer du att märka att det i mitten av de ryska dockorna finns två figurer med sneda ögon. Den första är mot den högra delen av bilden, på mittnivå. Den andra är överst i bilden, till vänster. Kunde du hitta de två japanska figurerna inom tidsgränsen? I så fall, grattis! Du har utmärkt syn! Omvänt spelar det ingen roll. Du behöver bara träna. För att göra detta, tveka inte att upptäcka våra andra visuella tester. Du kan också utmana dem runt omkring dig och dela denna utmaning med dem.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!