Início » Nyheter » Visuellt test: Har du öga för detaljer och kan identifiera inkräktaren på bara 12 sekunder?

Visuellt test: Har du öga för detaljer och kan identifiera inkräktaren på bara 12 sekunder?

Om du gillar pussel är det här det perfekta testet.

Dagens pussel är ett test av din intelligens och observationsförmåga. För att hitta inkräktaren på 12 sekunder måste du titta noga på var och en av bilderna. Om du klarar det har du ett örnöga, om du inte klarar det kanske du behöver glasögon. Ta lite tid på dig att koncentrera dig innan du börjar. Och ta fram stoppuret om du är redo.

Hur går det till?

Du tittar på bilder. Vid första anblicken ser de alla likadana ut. Men bland dem finns en inkräktare som du måste identifiera på 12 sekunder.

© Kennelenduro

För att göra detta är det bästa att välja en teknik för att följa varje rad och varje kolumn. Observationen och analysen måste därför göras från höger till vänster och från topp till botten. Om du har skarpa ögon kan du göra det. I nästa stycke får du reda på vad pusslet handlar om. Så läs noga.

Läs också  Hur gör man ett naturligt gödningsmedel av äggskal? Det enkla receptet.

Varför lägga den här gåtan?

Genom att lösa den här gåtan lär du dig att ha tålamod och att hantera hinder. Dessutom hjälper det din hjärna att vara aktiv och att tänka igenom saker så gott du kan. Denna typ av aktivitet låter dig också träna ditt minne och öka din inlärningsförmåga. Men inte bara det, eftersom det framför allt är ett spel, kommer du att bli distraherad och avstressad från ditt vardagliga liv. Om du har lyckats lokalisera inkräktaren kan du i nästa stycke kontrollera att ditt svar är korrekt.

Svar: Det är här inkräktaren befinner sig

Om du tittar noga på illustrationen ser du att inkräktaren befinner sig i skärningspunkten mellan den andra raden och den andra kolumnen. Om du tittar noga kommer du faktiskt att märka skillnaden

Läs också  Visuellt test: En svamp är perfekt dold i denna bild. Kan du upptäcka den på 5 sekunder?
© Kennelenduro

Och om du har hittat lösningen kan du ta dig an en ny utmaning. För att inte tala om det faktum att du är en av få personer som har löst detta pussel – bra gjort! Detta bevisar att du har ett skarpt sinne för observation och goda analytiska färdigheter. Men om du har misslyckats, bli inte avskräckt – det finns ingen brist på pussel på vår webbplats. Du kan prova lyckan så många gånger du vill, men glöm inte att din insikt och skarpsinnighet hjälper dig att hitta svaret snabbare. Du kan också bjuda in dina vänner att delta nästa gång, för att göra spelet lite roligare. Tveka inte att berätta för dina vänner om du tycker att det här spelet är imponerande.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!