Início » Nyheter » Visuellt test: hitta fjärilen i denna underbart färgglada miljö!

Visuellt test: hitta fjärilen i denna underbart färgglada miljö!

En fjäril har skickligt gömts i den här bilden. Tror du att du kan hitta den på mindre än 60 sekunder?

I detta färgglada visuella test måste du hitta en fjäril som är gömd bland de olika elementen i bilden .

Detta spel är ett observationstest som är utformat för att sätta din visuella förmåga, uppmärksamhet och koncentration på prov. Du har 60 sekunder på dig att klara denna visuella utmaning , så var snabb och uppmärksam. Så, är du redo att dyka ner i denna gåta och ta reda på var fjärilen gömmer sig? Lycka till och ha kul!

© Kennelenduro

Hur hittar du fjärilen?

Du kan spela detta spel på egen hand eller dela det med dina vänner och familj för en rolig utmaning. För att börja, ta dig tid att titta på bilden som helhet. Bilden är utformad med en mängd färgglada element som blommor, insekter och löv. Den optiska illusionen är subtil, men bli inte avskräckt. Koncentrera dig på varje detalj i bilden. Insektens färger, mönster och speciella former kan hjälpa dig att upptäcka fjärilen bland de andra elementen. En liten ledtråd: fjärilen är också färgstark. Den smälter perfekt in i sin omgivning, så håll ögonen öppna!

Läs också  Matematiskt test: Varje huvud har ett exakt värde. Kan du hitta värdet på var och en på mindre än 60 sekunder?

Några metoder som hjälper dig

För att klara detta test måste du använda alla dina visuella färdigheter. Försök att skanna bilden med ögonen uppifrån och ner och från höger till vänster och notera ställen där färgerna är mindre färgstarka och områden där mönster upprepas. Använd din analytiska förmåga för att snabbt studera former och färger för att göra sökningen enklare. Du kan också försöka fokusera på områden där fjärilen troligen gömmer sig, t.ex. nära blommor eller löv.

Lösning

Tiden är ute. Har du lyckats hitta den gömda fjärilen? Om ja, grattis! Din känsla för detaljer är exceptionell, och det här spelet var särskilt svårt. Om du har lyckats hitta fjärilen som är fint gömd i den färgade bilden har du ett örnöga. Om du inte har hittat fjärilen ska du inte bli avskräckt. Ta en sista minut för att granska bilden och leta en sista gång efter den lilla färgade varelsen. Om du inte har hittat den ännu, titta på bilden nedan för att avslöja var fjärilen finns.

Läs också  Hur använder man bakpulver för att städa huset?
© Kennelenduro

Tveka inte att spela andra spel av denna typ för att förbättra din visuella förmåga och din snabbhet att upptäcka dolda detaljer.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!