Início » Nyheter » Visuellt test: Hitta siffran 3 i mitten av dessa bubblor på bara 10 sekunder!

Visuellt test: Hitta siffran 3 i mitten av dessa bubblor på bara 10 sekunder!

Att lösa detta visuella pussel är en barnlek om du har god syn.

Visste du att du måste stimulera dina ögon för att få bra ögon? Det finns ett antal tester som kan hjälpa dig att hålla dem skarpa. För både unga och gamla finns det visuella utmaningar som förbättrar och stärker iakttagelseförmågan. Så om du behöver träna din syn har du kommit till rätt ställe!

Visuellt test: Var är siffran gömd bland bubblorna?

Visuella utmaningar som går ut på att hitta ett element som är gömt i bakgrunden är en klassisk hjärngympa. Oavsett om du är vuxen eller barn är det ett bra sätt att testa din observationsförmåga och skärpa din syn. För att ta reda på om dina ögon är lika skarpa som en örns eller lika närsynta som en mullvads, testa dig själv och öppna ögonen! I bilden nedan kan du se flera bubblor i olika färger som blandar sig med varandra. Men det finns en inkräktare i denna allomfattande dekor. En siffra tre är gömd bland kurvorna i dessa dussintals mångfärgade bubblor

Läs också  Slutet av Saturnus retrograd i november 2023: Kärleksförvandling för dessa astrologiska tecken
© Kennelenduro

Vad du måste göra är att lokalisera den. För att krydda till spelet och pressa din visuella förmåga till max har du bara 10 sekunder på dig. Ta en stund att koncentrera dig, och när du känner dig redo är det bara att köra!

Visuellt test: rätt svar

Stoppuret har stannat, dina 10 sekunder är slut. Lyckades du hitta den exakta positionen för siffran 3? Om inte, ta reda på lösningen till detta visuella spel nedan.

Lösningen

För att lösa detta test var du helt enkelt tvungen att förlita dig på bubblans form och siffran 3. Om du tittar närmare på bilden kommer du att märka siffran 3 till höger.

© Kennelenduro

Har du hittat den dolda siffran? Det betyder att du har mycket bra ögon och ett öga för detaljer. Du kan vara stolt över dig själv, eftersom din synskärpa är utmärkt, men om du hade problem med att hitta lösningen på denna visuella utmaning, tveka inte att öva. Bra syn behöver tränas, och vår sida erbjuder ett brett utbud av visuella spel för att skärpa din syn och träna din koncentration. Och om du gillade det här testet, dela med dig av din tillfredsställelse till dina vänner och familj genom att utmana dem också.

Viktoria
Skrivet av : Viktoria