Início » Nyheter » Visuellt test: Hur snabbt kommer du att kunna hitta det saknade talet i detta pussel?

Visuellt test: Hur snabbt kommer du att kunna hitta det saknade talet i detta pussel?

Om du gillar matematik kommer du att älska den här gåtan.

Denna utmaning kommer att testa din snabbhet och intelligens. Målet är att hitta det saknade talet i denna tabell. Många människor före dig har haft stora svårigheter att hitta det rätta svaret. Men om du koncentrerar dig tillräckligt mycket kommer du att komma på en bra strategi och du kommer säkert att få rätt resultat.

© Kennelenduro

Så ta dig lite tid att göra det och sätt igång, pröva lyckan.

Hur löser du denna gåta?

För den här utmaningen behöver du inte spendera alltför mycket tid på att hitta svaret. Du måste vara väldigt snabb och utforska olika tillvägagångssätt för att lyckas. Eftersom du letar efter det saknade numret i en tabell är det bästa att titta noga på varje element i tabellen och hänvisa till det för att göra beräkningen. För att göra detta, håll dig lugn och fokusera ditt sinne på gåtan . För att ta reda på fördelarna med denna typ av utmaning, läs följande stycke.

Läs också  Visuellt test: kan du hitta timglaset gömt i bilden på mindre än 10 sekunder?

Varför lösa detta pussel?

Ett pussel som detta låter dig träna din hjärna och förbättra din matematiska kunskap. Det kräver logiskt resonemang, vilket gör det lättare att lösa vardagliga problem. Dessutom är detta spel lämpligt för alla, även äldre spelare. Bland annat stärker det sinnet och förbättrar minnet. Så det är en användbar aktivitet för att förebygga Alzheimers senare. Följande stycke visar det rätta svaret. Se själv om du har lyckats lösa denna gåta.

Svar: Här är lösningen på denna utmaning

Den saknade siffran i detta problem är 6. Här är alla steg för att komma fram till detta: – Rad 1: 9 – 4 = 5 → 5 × 4 = 20; – Rad 2: 8 – 5 = 3 → 3 × 5 = 15; – Rad 3: 7 – 6 = 1 → 1 × 6 = 6. Allt du behöver göra är att subtrahera kolumn 1 från kolumn 2 och multiplicera svaret med kolumn 2. Låter enkelt, men flera personer kämpade verkligen för att lista ut det.

Läs också  Logisk test: Avslöja din IQ och hitta koden på mindre än 45 sekunder!
© Kennelenduro

Om du fick samma svar, då är du något av ett geni. Grattis till dig! Om du misslyckas, bli inte avskräckt, det finns fortfarande en myriad av liknande pussel som väntar på dig på vår webbplats. Om det här spelet har varit roligt för dig, dela det med dina vänner och familj och berätta för alla på dina sociala nätverk om det .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!