Início » Nyheter » Visuellt test: Kan du hitta siffran 7666 bland de 7696?

Visuellt test: Kan du hitta siffran 7666 bland de 7696?

Detta visuella test visar din observations- och analysförmåga på mycket kort tid.

Om du tror att du har ett skarpt öga är detta utmaningen för dig, med tanke på svårighetsgraden. Kom och sätt dina visuella färdigheter på prov för att upptäcka var det unika numret 7666 finns bland de många andra 7696.

Vid första anblicken verkar testet enkelt, men så är inte alls fallet, eftersom det finns en begränsning. Det finns en tidsgräns på 20 sekunder, så förutom att vara uppmärksam och exakt måste du också vara snabb för att lösa utmaningen.

Hur klarar du detta visuella test?

Först och främst måste du känna till spelreglerna så att du kan titta närmare på bilden nedan

© Kennelenduro

I praktiken är principen enkel: du måste hitta ett nummer bland flera andra som visas i bilden. Bilden innehåller exakt nio rader med numret 7696, där numret 7666 är mycket väl dolt. Du måste koncentrera dig mycket hårt för att se till att du inte missar några detaljer och upptäcka minsta avvikelse i bilden.

Läs också  Ta reda på vad astrologi förutspår för Leo i höst!

Vilka är fördelarna med detta pussel?

Visuella utmaningar har ett antal fördelar, både fysiska, mentala och moraliska för den berörda personen. För det första utmanar detta test spelarens kognitiva förmåga. För det andra hjälper det till att förbättra minnet, eftersom det kräver att spelaren minns detaljer och annan information. För det tredje förbättrar denna visuella utmaning spelarens analytiska förmåga och problemlösningsförmåga.

Svar: Här är var siffran 7666 visas på diagrammet

Om du har lyckats hitta platsen för siffran 7666, bra jobbat! Du har ett bra sinne för observation. Det är ingen lätt uppgift att hitta rätt svar bland alla dessa siffror som ser så lika ut. Och allt detta inom en tidsgräns på bara 20 sekunder – det är en riktig bedrift, och du förtjänar våra gratulationer! Men för dig som inte lyckades hitta rätt svar, bli inte avskräckt, håll ut och fortsätt leta. Dessutom, om du inte lyckades hitta lösningen, finns den tillgänglig nedanför webbsidan. Den presenteras med en bild som är identisk med den första, men med en gul cirkel som anger svaret.

Läs också  Vilka är datumen för Blackfriday 2023 i Frankrike?
© Kennelenduro

Fortsätt öva med de andra visuella testerna på vår webbplats, eller försök göra om det här testet. Och glöm inte att dela det med dina vänner och familj på sociala nätverk.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!