Início » Nyheter » Visuellt test: Kan du på 60 sekunder hitta de farfalle som döljer sig i bilden?

Visuellt test: Kan du på 60 sekunder hitta de farfalle som döljer sig i bilden?

I denna visuella utmaning måste du hitta farfalle som är gömd bland alla olika typer av pasta. Är du redo att sätta din observations- och sökförmåga på prov? Detta roliga och underhållande test kommer att kräva att du använder din uppmärksamhet och omdöme för att hitta farfalle på en begränsad tid. Du har bara 60 sekunder på dig att klara testet , så var snabb och effektiv i ditt sökande.

© Kennelenduro

Vad ska du leta efter i det här spelet?

I den här bilden hittar du ett sortiment av olika pastasorter, var och en med sin egen specifika form. Du ser rörformade makaroner, penne rigate med sina karakteristiska räfflor, tagliatelle, vridna fusilli, rigatoni, skalformade conchiglie och en enda fjärilsformad farfalle. Målet med spelet är enkelt: att hitta den berömda farfalle . Farfalle är ett kort, platt bakverk med klippta kanter och en vikt mitt, vilket ger det utseendet av en fjäril. Du bör därför hitta en fjärils- eller rosettformad bakelse. Nu när du vet hur en farfalle ser ut kan du hitta den snabbare bland alla andra pastor på bilden. Men var försiktig! Koncentrera dig, eftersom de andra formerna av pasta kan vilseleda dig. Så det är viktigt att hålla ögonen öppna för att upptäcka farfalle i denna blandning av pasta.

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta den dolda bollen på bara 10 sekunder?

Hur hittar man farfalle?

Detta test är inte så enkelt som det verkar. Det finns subtila fällor som har smugit sig in i bilden för att göra det svårare att hitta farfalle. En del pasta kan se ut som farfalle på avstånd, men det är det inte .

För att lyckas med denna utmaning måste du sätta alla dina observations- och sökfärdigheter på prov. Var uppmärksam på detaljer och undersök varje deg noggrant, en efter en. Här är en metod du kan använda för att hjälpa dig: du kan försöka dela upp bilden i mindre delar och koncentrera dig på en del i taget. Så, är du redo att anta denna utmaning och hitta farfalle på under 60 sekunder?

Lösning

Grattis om du har hittat farfalle i denna komplexa bild! Om inte, bli inte avskräckt, för det var ingen lätt uppgift att hitta farfalle bland all annan pasta. För att ta reda på var den är gömd är det bara att titta på bilden nedan

Läs också  Vilka är datumen för Blackfriday 2023 i Frankrike?
© Kennelenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!