Início » Nyheter » Visuellt test: Kommer din syn att vara tillräckligt bra för att hitta rosen som gömmer sig bland sniglarna på 10 sekunder?

Visuellt test: Kommer din syn att vara tillräckligt bra för att hitta rosen som gömmer sig bland sniglarna på 10 sekunder?

Testa din syn och din känsla för observation genom att lösa denna visuella utmaning på 10 sekunder.

Mer än bara ett test , ett visuellt pussel representerar också ett roligt sätt att arbeta med din vision. Oavsett om du är barn eller vuxen kommer alla att finna glädje och nytta av att anta den här typen av utmaningar. Det låter dig ha kul, testa din koncentrationsnivå och träna dina ögon.

IQ-test: ”Hitta rosen som gömmer sig bland sniglarna”

Principen för denna visuella utmaning är att hitta ett subtilt dolt element i en kaotiskt arrangerad bild. Man måste vara försiktig för att hoppas på att lyckas. Du behöver inte bara ha ett örnöga, utan också en känsla av observation. Tror du att du har rätt ögon för att klara den här utmaningen med råge? Ta reda på i detalj vad den består av. På följande bild har du en hord sniglar med olika färgade skal. Men en ros smälter skickligt mellan dessa spiraler. För att lösa detta visuella pussel måste du hitta denna blomma. Men var försiktig, detta måste göras på 10 sekunder.

Läs också  Visuell utmaning: Hitta en tekanna gömd i den här bilden på mindre än 5 sekunder!
© Kenneenduro

Denna tidsgräns gör spelet mer spännande och driver dig att överträffa dig själv. Som du säkert har förstått testar denna utmaning dina koncentrationsförmåga och testar din synskärpa. Med ”i” prickigt är det nu dags att spela!

Visuellt test: rätt svar

Timern har nått noll, dina 10 sekunder är slut. Vad är dina slutresultat? Hittade du rosen? För att ta reda på det, upptäck svaret på detta visuella test nedan.

Lösningen

Rosen du var tvungen att hitta är rosa till färgen. Den kamouflerar sig själv bland skalen på flera sniglar. Men en detalj ger henne bort. Dessa skal har en enda spiral medan denna blomma bildas av en enda spiral centrerad och kantad av kronblad. Börja från höger sida av bilden, gå uppåt så hittar du rosen. Den är gömd bakom skalet.

Läs också  Visuellt test: Du måste vara noggrann i detta test och hitta körsbäret på mindre än 30 sekunder.
© Kenneenduro

Kunde du hitta blomman inom tidsgränsen? Bra jobbat, du har väldigt bra ögon! Genom att granska varje detalj och koncentrera sig så mycket som möjligt är det en barnlek att hitta rätt svar. Du har utmärkt synskärpa och exemplarisk analytisk snabbhet. Å andra sidan måste du förbättra dina visuella förmågor om du inte klarade testet. Våra otaliga visuella utmaningar kan hjälpa dig att träna och lyckas med nästa utmaningar. Och om du gillade det här spelet, överväg att dela det med dem runt omkring dig.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!