Início » Nyheter » Visuellt test: Sätt din känsla för observation på prov! Hitta masken gömd i den här bilden

Visuellt test: Sätt din känsla för observation på prov! Hitta masken gömd i den här bilden

Idag erbjuder vi dig en rolig utmaning att testa och vässa din känsla för observation!

Observationstester är en del av vårt dagliga liv. Faktum är att i varje ögonblick sätts din syn och din visuella diskriminering på prov så att din hjärna kan härleda information. Det är därför viktigt att ha en god känsla för observation för att klara av sitt dagliga liv. Tror du att du har den här kvaliteten? Ta den visuella utmaningen vi ger dig nedan för att ta reda på det.

Syntest: « Var är masken på den här bilden? »

Följande bild visar en skog med mycket vackra blommor. Vem säger vackra blommor antyder också närvaron av insekter som också uppskattar deras kvalitet. Detta är fallet i den här bilden där en mask mycket väl visar att den avgudar dessa blommor.

Läs också  Visuell utmaning: Ta skillnadsspelet på plats och hitta de 10 skillnaderna på mindre än 40 sekunder!
© Kenneenduro

Du kommer att ha förstått, ditt uppdrag är att hitta i den här bilden var den här lilla masken gömmer sig. För att lösa dagens visuella utmaning har du 15 sekunders tid på dig. Tror du att du kommer att klara den här utmaningen i tid? Bevisa det nu! Lycka till !

Visuellt test: rätt svar

Nedräkningen går mot sitt slut. Du behöver hjälp ? Här är ett litet tips för den som inte kan upptäcka daggmasken på 15 sekunder: den lilla insekten gömmer sig väldigt bra. Lyckades du hitta den? Här är lösningen för de som inte klarade dagens prov.

Lösningen

Den lilla masken finns i det högra hörnet av bilden. En del av dess kropp är tydligt synlig mellan blommorna. Du kan kolla bra i bilden nedan.

Läs också  Upptäck zodiakens 3 tecken som lockar lycka som en magnet!
© Kenneenduro

Glöm inte att dela denna roliga visuella utmaning med dina nära och kära. Vem av dem tror du kommer att kunna lösa detta observationstest på mindre än 15 sekunder? Dela det nu för att ta reda på det. Om du lyckades lösa detta syntest utan vår hjälp med tipset, grattis! Av detta kan vi utläsa att du har god synskärpa och en oöverträffad syndiskriminering. Vi tvivlar inte på att du också är en utmärkt observatör i ditt dagliga liv. Om du misslyckades på första försöket är du en av dem som fortfarande behöver jobba på din syn. Tack vare våra dussintals IQ-tester och observationstester som finns på vår sida kan du träna var som helst och när som helst.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!