Início » Nyheter » Visuellt test: Skulle du kunna hitta ordet ”ZIP” på mindre än 18 sekunder?

Visuellt test: Skulle du kunna hitta ordet ”ZIP” på mindre än 18 sekunder?

Om du vill testa din observationsförmåga är det här pusslet för dig.

Utmaningen består i att hitta det enda ordet ”ZIP” i bilden . Du har bara 18 sekunder på dig att slutföra uppgiften, som kan se enkel ut men inte är lätt för alla. Om du har ett utmärkt sinne för observation kommer du att lösa det på nolltid, så kommer du att kunna hitta målet i tid? Lita på dina ögon och ta en stund på dig att genomföra testet .

Hur går det till?

För att lösa denna gåta måste du upptäcka det enda ordet ”ZIP” som är gömt i bilden nedan

© Kennelenduro

Det är upp till dig att välja den teknik som passar dig bäst för att komma dit i tid. Observera att du bara har 18 sekunder på dig. Så bort från alla distraktioner och koncentrera dig. Det är så du kommer att kunna hitta skillnaden mellan orden så snabbt som möjligt. Så, är du redo för utmaningen? Se nästa stycke för vikten av detta visuella test.

Läs också  Visuellt test: kommer du att kunna hitta soffan gömd i blommorna på 10 sekunder?

Varför göra detta visuella test?

Att lösa denna gåta kommer att ge dig många fördelar. Det faktum att du kan lösa utmaningar av detta slag ger dig inre tillfredsställelse, så du kommer att få bättre självförtroende och bli mer produktiv i det du gör. Efter det kan du ägna lite tid åt att roa dig själv: att lösa pusslet bör vara en rolig och avkopplande aktivitet . Detta kommer att få dig att tänka på annat än den stress som skadar din kreativitet. Läs nästa stycke för att se om du fick det rätt.

Svar: här är var ordet ”ZIP” finns

Ordet ”ZIP” finns på 6:e raden, 3:e kolumnen i bilden. En av de tekniker du kan använda för att hitta det är att titta närmare på antingen varje rad eller varje kolumn. Hade du någon annan teknik som gjorde att du kunde hitta det?

Läs också  Visuellt test: Kan du se munken gömd i den här bilden på mindre än 15 sekunder? Endast observatörer lyckas!
© Kennelenduro

Om du lyckades hitta målet, så grattis! Inte alla har lyckats lösa detta pussel i tid. Det visar bara hur mycket du förstår av varje detalj i allt som händer runt omkring dig. Det är uppenbart att du har god visuell kvalitet, men om de 18 sekunderna är för korta för dig är det okej. Det finns andra visuella tester på den här webbplatsen. Om du gillar det här visuella testet, tveka inte att dela det med dina vänner så att de också kan njuta av det .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!