Início » Nyheter » Visuellt test: Skulle du kunna lokalisera siffran 87 på 15 sekunder?

Visuellt test: Skulle du kunna lokalisera siffran 87 på 15 sekunder?

Om du vill koppla av samtidigt som du testar din observationsförmåga är det här pusslet för dig.

Dagens utmaning är utformad för att testa din observationsförmåga. Bilden på din skärm är en optisk illusion. Om du har ögon som en hök blir du inte påverkad, så allt du behöver göra är att lösa den här gåtan . Det kräver mycket koncentration och uthållighet. Det är värt att notera att i genomsnitt bara 20% av Internetanvändarna lyckas lösa det, med andra ord är detta visuella test svårt för vanliga ögon att lösa. Kan du göra det på under 15 sekunder?

Hur går du tillväga för att lösa detta pussel?

Du har framför dig en bild fylld med siffrorna 37. Bland dem finns ett enda nummer 87. Du har exakt 15 sekunder på dig att hitta det.

Läs också  Hur ofta ska du byta lakan?
© Kennelenduro

För att göra detta ska du hålla dig borta från alla källor till distraktion. Detta visuella test kräver en hel del koncentration. De flesta försöker hitta målet genom att sväva över bilden. Denna teknik kan fungera, men det kan slösa tid. Tänk på att analysera bilden i rader och kolumner. Nästa stycke kommer att visa dig fördelarna med att lösa denna utmaning.

Varför lösa det här pusslet?

Att lösa pussel som detta hjälper dig att få självförtroende. Det faktum att du kan lösa dem ger dig inre tillfredsställelse. Det låter dig veta vad du kan och vad du är kapabel till, och det är också väldigt roligt. På sätt och vis är detta pussel ett spel, som låter dig distrahera dig själv och slappna av, undvika alla källor till stress som kan störa din kreativitet. Så, hittade du siffran 87? Gå vidare till nästa stycke för att se om du hittade rätt.

Läs också  Logisk utmaning: Testa din IQ och ta reda på vilket glas som fylls först!

Svar: Här hittar du siffran 87

Om du har analyserat bilden per rad eller kolumn har du utan tvekan hittat siffran 87. Den finns på den andra raden . Så, såg du målet i tid?

© Kennelenduro

Om du har klarat detta visuella test, grattis! Det är så svårt att bara de med ögon som ett lodjur kan klara det. Det är tydligt att du har god observationsförmåga. Detta gör att du kan se små detaljer och egenheter. Detta är fortfarande användbart och kan hjälpa dig i ditt dagliga liv. Men om du misslyckas kan du försöka igen med de andra utmaningarna på nätet. Om du gillar det här pusslet, tveka inte att bjuda in dina vänner att delta så att de kan ta reda på hur bra de också är .

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!