Início » Nyheter » Visuellt test: Testa din logik genom att hitta svaret på denna gåta!

Visuellt test: Testa din logik genom att hitta svaret på denna gåta!

Om du gillar att lösa pussel är denna utmaning den perfekta aktiviteten.

Denna gå ta är en övning för att förbättra din kognitiva förmåga. Målet är att hitta svaret på denna uträkning. Vid första anblicken ser det lätt ut, men du måste hitta det snabbt och bara använda ditt huvud. Många Internetanvändare har misslyckats och varit mycket besvikna över sina prestationer. Men om du utvecklar en bra strategi för att hitta svaret kommer du garanterat att vinna. Så koncentrera dig och upptäck det riktiga svaret.

Hur fungerar det här pusslet?

Syftet med denna utmaning är att göra en mycket snabb huvudräkning. Eftersom allt du behöver göra är att hitta svaret på denna uträkning: 9 × 10 ÷ 10 × 10, verkar det väldigt enkelt. Men om du inte koncentrerar dig tillräckligt mycket kan du misslyckas, så det bästa sättet att gå vidare är att vara lugn och analysera bakgrunden till problemet. Du kan också prova olika tillvägagångssätt för att uppnå slutresultatet. Och om du vill veta mer om fördelarna med den här typen av utmaning, glöm inte att läsa vidare

Läs också  Visuell utmaning: Kommer du att kunna hitta inkräktarna i bilden på mindre än 20 sekunder?
© Kennelenduro

Varför göra den här typen av aktivitet?

Denna typ av träning stimulerar långtidsminnet. Dessutom stimulerar den en särskild region i hjärnan, den dorsolaterala prefrontala cortex, ett område som är kopplat till depression. Som ett resultat hjälper det till att bekämpa ångest och stress, så det är ett utmärkt sätt att glömma vardagens problem och ha roligt på samma gång. Dessutom stärker det ditt självförtroende och din självkänsla, och eftersom du inte behöver en miniräknare för att göra det kommer du att bli riktigt glad. Så, kommer du att bli lycklig eller inte? Ta reda på i nästa stycke om du har samma svar.

Svar: här är den efterlängtade lösningen

Svaret är 90. Om du hade en bra strategi för att beräkna det, har du förmodligen samma resultat. För att hitta det behöver du inte räkna ut några formler, utan bara använda din kreativitet och intelligens.

Läs också  IQ-test: Vad är det exakta antalet trianglar du ser på den här bilden?
© Kennelenduro

Om du har gjort det, grattis! Även om det är lätt ska du veta att många före dig inte har vunnit den här utmaningen, så var glad att du har hittat rätt lösning. Om du inte lyckas, gör några övningar och försök igen genom att besöka vår webbplats. Dela med dig av dina erfarenheter till dina vänner på de sociala nätverken och varför inte bjuda in några av dem nästa gång? Med vänner blir det ännu roligare.

Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!