Início » Nyheter » Visuellt test: Utmana dina barns visuella färdigheter med denna unika visuella utmaning!

Visuellt test: Utmana dina barns visuella färdigheter med denna unika visuella utmaning!

Vill du bedöma dina barns visuella förmågor och färdigheter? Låt dem spela det här spelet.

I detta fängslande visuella test där utmaningen är att upptäcka en sol gömd bland stjärnorna, kommer dina barn att ha en fantastisk tid. Det här spelet är designat speciellt för dem och är en rolig aktivitet för att träna sina visuella färdigheter. På den här bilden verkar det vid första anblicken bara finnas stjärnor, men om du tittar noga så finns det en sol i mitten av dem . Det kommer att krävas uppmärksamhet och observation för att upptäcka denna sol bland stjärnorna. Det här testet verkar enkelt och det är därför det bara är avsett för barn, men det kan vara överraskande och lärorikt för dem.

© Kenneenduro

Ett roligt och kreativt spel

Detta spel är idealiskt för att stimulera dina barns visuella färdigheter. Den uppmanar dem att utveckla olika färdigheter och uppmuntrar dem att förbättra sina observationsförmåga. Detta spel hjälper också till att förbättra deras uppmärksamhet och utveckla deras koncentration. Var säker, det finns inget tråkigt med det och det här spelet är lätt att förstå. Det här spelet skapades i själva verket för de distraherade och intresserade. De kommer att ha kul att leta efter den dolda solen samtidigt som de fulländar sina observationsförmåga. För att intensifiera utmaningen kan du tajma spelet och begränsa tiden för att lösa spelet, kanske 10 sekunder.

Läs också  Visuellt test: Kan du hitta julgranskulan på mindre än 10 sekunder?

Hur lyckas man i detta spel?

För att lyckas i det här spelet behöver dina barn bara titta noga på bilden och leta efter formen som sticker ut från de andra. I princip är det lätt att upptäcka, men vi hjälper dina barn med några tips. Stjärnor finns i överflöd, men i deras mitt döljer sig en sol som har en mycket distinkt form. Du måste analysera formerna på de element som finns i bilden. Stjärnor är den dominerande formen, men säg åt dem att leta efter en form som skiljer sig från denna form. De måste använda sina observationsförmåga för att upptäcka denna subtila skillnad. Dina småbarn måste vara tålmodiga och försiktiga, eftersom solen kan smälta skickligt bland stjärnorna. När de väl har identifierat det kommer de att ha klarat den här utmaningen. Om de inte hittar solen vid första försöket kan de gå tillbaka och göra om stegen.

Läs också  Quiz: Skulle du kunna hitta talet 2812 på mindre än 12 sekunder?

Lösning

Grattis om ditt barn lyckades se solen! Detta visar en stor förmåga att lägga märke till detaljer och god observationsförmåga. Fortsätt att låta honom öva och utforska andra visuella spel för att hjälpa honom att förbättra sig. Om inte, avskräck inte honom. Kom ihåg att det viktigaste är att ha kul samtidigt som du utvecklar dina visuella färdigheter. För att ta reda på var solen är, titta på bilden nedan.

© Kenneenduro
Massimo Sahin
Skrivet av : Massimo Sahin
Massimo Sahin har varit webbredaktör i många år och behärskar alla webbkoder. Han ger dig sina upptäckter, sina favoriter och även små snuttar av information. Så håll ögonen öppna och följ honom!